Ismét találkoznak a hittanosok, a fiatalok és a családok nyáron Balatonfenyvesen

, 2014-04-26 15:05:08

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is találkozhatnak egymással az egyházkerület gyülekezeteiben élő hittanosok, fiatalok és családok a nyári balatonfenyvesi heteken.  A tovább mögött olvashatja az idei hetekkel kapcsolatos fontos tudnivalókat.

2014. július 7-12. DURIT-Ifjúsági tábor 

(szervező: Bátki Dávid Géza)

 

A Dunántúli Református Egyházkerület szervezésében idén nyáron újra lesz DURIT-Ifjúsági tábor 2014. július 7-12. (hétfő-szombat) között a balatonfenyvesi Református Gyermek és Ifjúsági Üdülőben (Balatonfenyves-Alsó, Mária utca 54.) középiskolás korosztály részére.

Idei táborunk az Alkalmatlanból alkalmassá – a Biblia különös alakjai alcímet viseli. 

A tábor költsége 24.000,- forint, melyből kedvezményesen 8.000,- forint fizetendő résztvevőnként a lelkészi hivatalokban. 

A jelentkezés és a részvételi díj befizetésének határideje: 2014. május 20.

A táborba július 7-én, hétfőn 14-16 óra között lehet megérkezni, és szombaton déltől lehet hazautazni. Az első tábori étkezés hétfőn vacsora, mindenki így készüljön! Az utolsó tábori étkezés szombaton ebéd. A szülő általi egészségügyi nyilatkozat kötelező, melyet az érkezéskor át kell adni a szervezőknek! Kérjük TAJ kártya is legyen a a táborba érkezőknél!

 

2014. július 14-19. Családos Hét

(szervező Székely Attila)

 

A Dunántúli Református Egyházkerület 2014-ben is megszervezi az Egyházkerület területén lévő gyülekezetek családjai számára Családos Hetét, melyre idén is Balatonfenyvesen, a Magyarországi Református Egyház Gyermek és Ifjúsági Üdülőjében kerül sor (Balatonfenyves-Alsó, Mária u. 54.). Az időpont: Július 14-19. 

A hét címe: „A mi történetünk.” Számítunk a kisgyermekes családokra, a nagyobb gyerekekkel rendelkezőkre, és persze olyanokra is, akik egyedül nevelik gyermeküket, gyermekeiket. 

A tábor összesen 46 családot tud fogadni (4 ágyas szoba: 24 db; 6 ágyas szoba: 22 db). Jelentkezés érkezési sorrendben történik!  

Árainkat idén egységesítettük. Eszerint a tábor költsége egy főre az egész hétre 24.000 Ft, melyből kedvezményesen 8.000 Ft fizetendő egy főnek az egész hétre. Ez alól kivételt képez a 0-3. éves gyermek, akiért ennek az összegnek a felét, azaz 4.000 Ft-ot kell fizetni. 

 

Az ár tartalmazza a szállást, a háromszori étkezést, és a programokon való részvételt. Ez alól kivételt képez –a tavalyi évhez hasonlóan- egy tervezett közös kirándulás, melyről később, még időben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

 

Érkezés: Július 14-én, hétfőn 14-16 óra között. Első étkezés: hétfő este vacsora.

Hazaindulás: Július 19-én, szombaton ebéd után. Utolsó étkezés: szombaton ebéd. 

 

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon kell. 

Pénzt a helyi lelkipásztornál kell befizetni, aki az átvett összeget az adott egyházmegye pénztárába fizeti be.

A jelentkezési lapot a jelentkező család jutassa el a táborszervező címére, emailben vagy postán (lásd lap alján).  

A jelentkezés és a befizetés határideje: május 15.

 

2014. július 28 - augusztus 2. Hittanos tábor

(szervező Kutasiné Molnár Boglárka)

 

A Dunántúli Református Egyházkerület Hittanos tábora általános iskolás korosztály számára 2014. július 28 – augusztus 2. (hétfő-szombat) lesz, helyszíne a balatonfenyvesi Református Gyermek és Ifjúsági Üdülő (Balatonfenyves-Alsó, Mária utca 54.)

Témánk: „VÍZ, VÍZ, TISZTA VÍZ” - vízparti történetek a Bibliában

A tábor költsége egy fő részére 24.000.- forint, melyből a szülő által kedvezményesen 8.000.- forint fizetendő. A jelentkezési lapot és a részvételi díjat gyülekezeti lelkészének adja oda, melynek határideje: 2014. április 27 (húsvétot követő vasárnap). Visszaigazolást és bővebb tájékoztatást e-mailben kapnak június 20-ig.

A táborba hétfőn 13-14 óra között lehet és kell megérkezni, és szombaton a déli ebéd után lehet hazautazni. Az első tábori étkezés hétfőn vacsora, ezért a gyermekeket szendviccsel indítsák útnak! Szülő általi egészségügyi nyilatkozat kötelező, amit az első tábori napon a beléptetéskor kell átadni!

FIGYELEM! A lelkipásztor május 10-ig az összegyűjtött tábori díjakat a területileg illetékes egyházmegyei pénztárba fizesse be, és az összegyűjtött tábori jelentkezési lapokat a táborszervezőhöz postai úton (7521-Kaposmérő, Hunyadi 7.) vagy elektronikusan (cucubogi@gmail.com) juttassa el.

Csatolt dokumentumok


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. April 23., Tuesday,
Béla napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 5249
Összesen 2009. június 2. óta : 40219044