Tájékoztató a fakultatív hittanoktatási létszámjelentésről

, 2014-09-22 04:00:00

A hittanos csoportok számát és azok létszámát szeptember 30-ig kell bejelenteni az esperesi hivatalokba. A reformatus.hu oldalon megjelentek az összesítését segítő adatlapok.

A 2012. és a 2013. esztendőhöz hasonlóan idén sem készül el a hittancsoportok létszámjelentő adatlapja nyomtatott formában. Az egyházközségek a reformatus.hu oldalról illetve a cikk alatt található csatolmányból tölthetik le Word és PDF formátumban az adatlapot.

A Zsinati Oktatásügyi Iroda munkatársai kérik az egyházközségeket, hogy a létszámok és csoportok egyházmegyei összesítését – a Word és PDF formátumban letölthető adatlapokon – 2014. szeptember 30-ig (vagy az egyházmegyék ill. az egyházkerületek által meghatározott korábbi időpontig) juttassák el az illetékes esperesi hivatal címére.

Az állami általános iskolák 3-4. és 7-8., a nem állami általános iskolák 1-8. évfolyamos csoportjai mellett minden középiskolai (kivéve a hatévfolyamos gimnáziumok 7-8. évfolyamait), óvodai, valamint gyülekezeti hittancsoportról is ki kell tölteni az adatlapot. Tehát az egyházi köznevelési intézmények hittancsoportjait is egységesen az egyházmegyei adatok között kell szerepeltetni. A református köznevelési intézmények hittancsoportjait az iskola hosszúpecsétjével, körbélyegzőjével és az igazgató (óvodavezető) aláírásával hitelesített adatlapokon lehet bejelenteni az esperesi hivatalok számára.

Zsinati Oktatási Iroda

Forrás: www.reformatus.hu

Csatolt dokumentumok


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 29., Friday,
Auguszta napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 16987
Összesen 2009. június 2. óta : 39881559