Nyilas Misi Pakk – Cipősdobozba zárt szeretet

, 2015-11-26 14:58:13

A tavalyi évben több, mint 5000 ajándékcsomag gyűlt össze, a Magyar Református Szeretetszolgálat szervezésében, mellyel rászoruló gyermekek arcára csaltak mosolyt. Reméljük idén még több gyermek karácsonyát tehetjük szebbé és emlékezetessé.

Nyilas Misi immár klasszikussá vált történetét sokan a szívünkbe zártuk, a debreceni kisdiákét, aki nagy örömmel fogadott (volna) egy csomagot, amit neki küldtek. Hozzá azonban nem jutott el az ajándék, amit neki szántak. A Magyar Református Szeretetszolgálat azt szeretné, hogy örömet szerezzünk azoknak a hátrányos helyzetű gyermekeknek, akik hiába vágynak ajándékra karácsonykor, körülményeik miatt erre nincs lehetőségük. Számtalan család él mély szegénységben határainkon innen és túl. Hozzunk egy kis csodát közösen ezeknek a családoknak, a nélkülöző gyermekeknek és az intézményekben vagy szüleik nélkül nevelkedő fiataloknak az életébe egy-egy Nyilas Misi Pakkal!

 

Hogyan segíthet?

Töltsön meg egy cipősdobozt olyan ajándékokkal, melyeknek saját gyermeke is örülne. Hozza el az elkészített csomagot a lakóhelyéhez legközelebb eső gyűjtőhelyre november 16. és december 18. között. A beérkezett ajándékokat magyarországi, erdélyi, felvidéki és kárpátaljai rászoruló gyermekeknek juttatja el a Magyar Református Szeretetszolgálat. Kérjük, a dobozon tüntesse fel, milyen nemű és életkorú gyermeknek szánja az ajándékot!

Csatolt dokumentumok


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. April 19., Friday,
Emma napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 9647
Összesen 2009. június 2. óta : 40179947