REND-elő - programok, hasznos tudnivalók

, 2016-05-31 09:50:48

A tovább mögött elolvashatja és letöltheti a június 24-én kezdődő REND programjait - időpont, helyszín és téma szerint - az indulás előtti fontos tudnivalókat és az eligazodást segítő térképeket.

Gyakran feltett kérdések indulás előtt:

Mit vigyek magammal? 

- A regisztrációs csomagban levő nyakpántot és tasakot, a hozzávaló névjegykártyával együtt. Ez jelzi, hogy előre regisztrált a REND-re és ezzel tud bejutni a helyszínre és a programokra.

 - Kedvezményes étkezésre jogosító jegy – amennyiben igényelt kedvezményes étkezést.

 - Parkolókártyákat. A REND helyszínéhez közeledve a gépkocsik illetve az autóbuszok szélvédője mögé legyenek szívesek jól láthatóan elhelyezni a kártyákat.

Hogyan közelíthetem  meg a REND helyszínét?

 A REND központi helyszíne a balatonfüredi, Balaton Szabadidő és Konferencia Központ (Horváth Mihály u.), de lesznek programok a Balatonfüredi Református Templomban („Fehér templom”), a Balatonarácsi Református Templomban és a Balatonarácsi Népházban. A programfüzetben található térkép segít eligazodni. A Szabadidő és Konferencia Központ legkönnyebben a 71-es útról közelíthető meg: Balatonfüred Tihany felé eső részénél levő körforgalomból Balatonszőlős felé kell kihajtani, és a bevásárlóközpontot elhagyva, az első kereszteződésben jobb kéz felől eső utca a Horváth Mihály utca, amelynek elején van a Központ. 

 

Hol lehet parkolni? 

Közvetlenül a REND helyszíne előtt sajnos nem lehet parkolni. A gépkocsival érkezők részére 4 terület lesz a helyszín közelében, ahol meg lehet állni, és ahonnan maximum 500 métert kell sétálni a Központig. Az autóbuszok – miután a helyszín közelében letették a csoportot -  a Tihany irányába futó, a 71-es úttal párhuzamos Hajógyári úton állhatnak meg. A parkolóhelyeket a programfüzetben található térképen jelöltük, és az útvonalon lesznek rendezők, akik segítenek útbaigazítással, illetve jelzik, hogy hol vannak szabad parkolóhelyek. Mivel több mint 1000 gépkocsi és több mint 100 autóbusz fog érkezni – valószínűleg hasonló időpontban - ezért kérjük türelmüket, és azt hogy fokozottan figyeljenek a rendezők útbaigazítására! A rendezők csak a parkolókártyával rendelkező járműveket tudják a fenntartott parkolóhelyekre irányítani. Fontos, hogy a „P3” parkolóhely esős időben nem használható!

 

Hol tudok étkezni?

Amennyiben igényelt kedvezményes étkezést, a Nagysátorban (9) az étkezési jegy bemutatásával kérheti el az igényelt étkezést, amit ott helyben el lehet fogyasztani. Ha nem igényelt kedvezményes étkezést, a helyszínen lacikonyhák, kürtöskalácsos és fagyalaltárusok kínálatából lehet választani és vásárolni. 

 Gyerekekkel érkezem, lesz-e számukra program?

A Központ területén, biztonságos helyen állítjuk fel a Gyerekkertet (8), ahol szombaton egész nap lesznek gyermekfoglalkozások, vasárnap pedig gyerekistentiszteletet tartunk. 

Hol találom a programokat?

A programok nagy része a Központ területén lesz, a térképen jelölt helyiségekben. A Központban útbaigazító táblák és rendezők segítik, hogy megtalálják a keresett programot. A Balatonfüredi Református Templomban (Fehér templom), a Balatonarácsi Református Templomban és a Balatonarácsi Népházban is több értékes program lesz. Ezekre a helyszínekre rendszeres időközönként buszjáratok fognak indulni, erről a helyszínen tudnak majd tájékozódni. 

Kapcsolódó link:http://www.rend.hu/



Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 29., Friday,
Auguszta napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 7837
Összesen 2009. június 2. óta : 39872400