Református felsőoktatási körkép

, 2017-01-10 09:22:51

Február 15-ig lehet jelentkezni a magyarországi egyetemek és főiskolák ősszel induló szakjaira. A négy református felsőoktatási intézmény idén is közös kiadványban mutatja be képzési kínálatát.

Kezdetét vette a 2017. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás, már lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre. A felvételizők legfeljebb hat helyet (ebből hármat díjmentesen) jelölhetnek meg az E-felvételi rendszerben a február 15-i jelentkezési határidőig.

Pápai Református Teológiai Akadémia is református lelkészek, teológusok, lelkipásztori munkatársak képzésével foglalkozik, valamint levelező formában hit- és erkölcstanoktatói továbbképzést hirdet. Az intézmény kollégiumáról, nyílt napjának időpontjáról és a felvételi részét képező alkalmassági vizsgáról a tájékoztatóban olvashatnak részletesen.

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem és  aSárospataki Református Teológiai Akadémia képzéseiről és a felvételivel kapcsolatos tudnivalókról a www.reformatus.hu oldalon olvashatnak további részleteket.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. April 19., Friday,
Emma napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 15305
Összesen 2009. június 2. óta : 40185610