#ittahelyed - Ismét lesz felső tagozatos hittanos találkozó

, 2017-10-19 17:00:00

A Dunántúli Református Egyházkerület 2017. november 11. szombat 10:00-14:30 közöttre szervezi a 3. Dunántúli Felső Tagozatos Hittanos találkozót. 

Tervezett program: 

Gyülekező éneklés

Megnyitó

Egyházkerületi iskolák közös bemutatkozása (kb 1 óra 10 perc)

közös éneklés az iskolákkal

majd ebéd

(Az ebéd időbeosztás szerint történik, addig azonban a résztvevők további programokon vehetnek részt)

 EBÉD alatt: 

Élménypedagógiai foglalkozás (jelentkezés érkezéskor)

Iskolák standjai, ahol a gyermekek ismerkedhetnek az egyház középiskolákkal. 

Kézműves foglalkozás, valamint szkanderozási lehetőség 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ - október 26. csütörtök 

 JELENTKEZÉS AZ  EGYHÁZMEGYEI FELELŐSÖKNÉL:

Mezőföld - Polgár Tibor

Őrség - Németh Tamás

Pápa - Bella Violetta

Tata - Farkas Balázs

Somogy - Molnár Boglárka   

Veszprém - Kálmán Csaba 

 

Tisztelettel kérjük, hogy a találkozó szervezésekor a következőket vegyék figyelembe. A november 11-i találkozó a tavalyi évhez hasonlóan a felsős hittanosok számára kerül megszervezésre. Sokkal inkább egyfajta kirándulásként értelmeznénk ezt a napot, és nem az iskolák nyílt napjaként. A diákok, a kézhez kapott füzetből tájékozódni tudnak az adott iskolák nyílt napjairól, amelyeket az iskolák eleve a szülők és diákok számára szerveznek. 

Az Egyházkerület fontosnak tartja a résztvevők támogatását is, amely mellé az Egyházmegyék is odaálltak, így 1-1 autóbuszt indítanak az Egyházmegyék, amely az utazóknak ingyenes. Szerintünk néhány felelős lelkipásztor, vagy hittanoktató elegendő kísérő lenne az autóbuszos csoportoknál.

Az Egyházkerület korábbi elképzelésének megfelelően biztosítja a meleg ebédet, mindazonáltal anyagi lehetőségei csak azt engedik meg, hogy a résztvevő szereplők és kísérőik, valamint az érkező felsős hittanosok és kísérőik számára adja ezt térítésmentesen. Ez azt jelenti, hogy autóbuszos érkezés esetén csoportonként 2-3 kísérőnek, mikrobuszos érkezés esetén 1 kísérőnek, személyautós érkezés esetén a sofőröknek biztosítja az étkezést. (Az október 26-i határidővel leadandó jelentkezés során mindezt kérjük jelezni!) További felnőtteknek, szülőknek az étkezést csak személy szerinti, előzetes jelentkezés esetén és a bekerülési költéségnek (1000 Ft) a helyszínen, az érkezéskor történő megfizetése esetén tudjuk biztosítani. 

Tisztelettel kérjük lelkész testvéreinket, hogy a kirándulás szervezésekor mindezt vegyék figyelembe.

Kérjük lelkipásztor testvéreinket, hogy éljenek a lehetőséggel és minél nagyobb számban vegyenek részt ezzel a korosztállyal a találkozón, amely hisszük, hogy áldássá lehet az érintett korosztály részére.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 19., Tuesday,
József , Bánk napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 1650
Összesen 2009. június 2. óta : 39761385