Tanulj tovább a reformátusoknál!

, 2018-02-05 18:04:42

Négy református felsőoktatási intézmény számos hitéleti és nem hitéleti képzése közül lehet válogatni. A tájékozódásban segít az ingyenes református felsőoktatási tájékoztató. A Pápai Református Teológiai Akadémia felvételi hirdetményét ide kattintva olvashatják.

Hamarosan lezárul a jelentkezési időszak a 2018 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre. A központi felvételi határideje február 15. A jelentkezés részleteiről a felvi.hu oldalon lehet tájékozódni, míg a négy magyarországi református felsőoktatási intézmény idén is közös kiadványban mutatkozik be.

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem 28, a Károli Gáspár Református Egyetem budapesti és nagykőrösi telephelyei 200-nál is több, a Pápai Református Teológiai Akadémia 6, a Sárospataki Református Teológiai Akadémia pedig 12 különböző szakot és képzési formát kínál. Ezek között vannak hitéleti, pedagógiai, jogi, bölcsész és társadalomtudományi képzések, többek között kommunikáció, keleti nyelvek és kultúrák és szociális munka is.

A református felsőoktatási tájékoztató letölthető a www.reformatus.hu oldalról.

Forrás: www.reformatus.hu


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 29., Friday,
Auguszta napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 8315
Összesen 2009. június 2. óta : 39872879