Emlékfutás a Pápai Református Gimnázium elhunyt igazgatói tiszteletére

, 2018-04-03 10:51:30

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziumának tantestülete és diáksága 2018 április 21-én, szombaton egy emlékfutás keretében emlékezik meg az 1991-2016 között kiváló munkát végző és időközben elhunyt igazgatóiról. Az emlékfutásra mindenkit szeretettel hívnak, nevezni április 5-ig lehet. Részletek a tovább mögött.

Ezúton is szeretnénk hírt adni arról, hogy a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziumának tantestülete és diáksága 2018 április 21-én, szombaton egy emlékfutás keretében emlékezik meg  az 1991-2016 között kiváló munkát végző és időközben elhunyt igazgatóiról.

Az emlékfutás szervezői a Sanogenesis Alapítvány elnöke, Szabó Ildikó – a Pápai Református Gimnázium nyugdíjas testnevelő tanára – és az alapítvány önkéntes munkatársai, valamint iskolánk. A rendezvény fővédnöke Dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő.

Szeretettel meghívjuk Önt, kedves családját, munkatársait és diákjait, hogy vegyenek részt velünk együtt ezen a rendezvényen, megnyitva szívüket a megemlékezés áldott csodájának.

Akikért a harang szól:

Kövy Zsolt Nagytiszteletű úr, a gimnázium főigazgatója

Dr. Korsós Bálint internátusi igazgató, igazgatóhelyettes, igazgató

Dr. Kálmán Attila oktatási államtitkár, a gimnázium igazgatója

Kovács Péter igazgatóhelyettes, igazgató

 

Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára, a futás és a mozgás örömére, a kapcsolatok, barátságok kialakítására, megőrzésére. Ez a rendezvény élő példája lehet a társadalmi kohézió erősítésének, az egyházak és a civil szervezetek közösségfejlesztő kapcsolatának is.

Bízunk abban, hogy a Pápai Református Kollégium volt és jelenlegi diákjaihoz és tanáraihoz, valamint a Debreceni Dóczy Gimnázium küldöttségéhez többen is csatlakoznak Pápa város és környéke, valamint a Dunántúli Református Egyházkerület iskoláiból, gyülekezeteiből, sportszerető és elhunyt igazgatóink tisztelői köréből.

 

A részvételről bővebben a versenykiírásban, a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma- www.refi-papa.hu és Sanogenesis Alapítvány – www.sanogenesis.hu honlapján, valamint e levél mellékletében olvashatnak.

Tisztelettel:

Gránásiné Bácsi Tünde, igazgató

Szabó Ildikó, Sanogenesis Alapítvány

 


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 28., Thursday,
Gedeon , Johanna napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 10585
Összesen 2009. június 2. óta : 39864342