A lelkipásztori egzisztencia problémái - egyházkerületi lelkésztovábbképzés

, 2018-09-17 11:10:19

Ebben az esztendőben is megtartjuk lelkésztovábbképző tanfolyamunkat a Dunántúli Református Egyházkerület és a Pápai Református Teológiai Akadémia szervezésében a Balatonfüredi Siloám Otthonban (Balatonfüred, Honvéd u. 6-8.), amelyre szeptember 27 - szeptember 29. között kerül sor a „Lelkipásztori egzisztencia problémái“ címmel a mellékelt programtervezet szerint.

Ebben az évben is csak az interneten keresztül lehet jelentkezni a továbbképzésre. A jelentkezéshez egy űrlapot kell kitölteni, melyet megtalálnak az egyházkerület honlapján az aktualitások menüben illetve ide kattintva is kitölthetnek:https://goo.gl/forms/1qJNJwTgRk89Tug93

Az űrlapon szereplő kérdések egyértelműek, a rájuk adott válaszok a szervezést illetve a továbbképzésen megszerzendő kredit pontok regisztrálását teszik könnyebbé. Az űrlap kitöltését követően a “Küldés” gombra kell kattintani.


Fontos, hogy azok is regisztráljanak az előadásokra, akik csak egy-egy előadásra tudnak eljönni, mert a megszerzett pontokat csak annak tudjuk érvényesíteni, aki az internetes űrlapon előre jelzi részvételét az előadásokon!

Aki a tanfolyam teljes egészén részt vesz 24 kreditet kap, az egyes előadások és bibliatanulmányok 3-3 kreditet érnek.

A konferencia teljes költségéből szolgatársunkra háruló regisztrációs díjat 5.000 Ft-ot, legyen szíves átutalni a Dunántúli Református Egyházkerület bankszámlaszámára: OTP Bank 11748007-20902492
Kérjük, a közleményben tüntesse fel nevét és azt, hogy „lelkésztovábbképzés”. A regisztrációs díjat minden jelentkezőnek be kell fizetnie, függetlenül attól, hogy hány előadáson vesz részt, valamint hogy igénybe vesz-e szállást, vagy étkezést.

A helyek korlátozott száma miatt, a jelentkezéseket jelentkezési sorrendben, szeptember 25-én, déli 12 óráig tudjuk elfogadni. Előnyt élveznek azok, akik a konferencia teljes időtartamára jelentkeznek.



Csatolt dokumentumok


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 29., Friday,
Auguszta napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 2513
Összesen 2009. június 2. óta : 39867073