Dunántúli Református Kántorképző

Veres Györgyné Petrőcz Mária, 2021-06-10 07:59:00

A nyári tanfolyam kezdése június 23 szerda délután, esti beérkezéssel, a tanfolyam zárását július 10-én szombaton délután 15 órára tervezzük. 

A tanfolyam szállás helyszíne a Gimnázium Diákotthpnában, Petőfi S. u. 13 (89/313 720) alatt lesz.

A pápai tanfolyamra előképzettség nélkül is várunk jelentkezőket (nincs korhatár)! Az újonnan érkezők írják össze, énekeskönyvi énekeinkből mit ismernek. 2 énekkel készüljenek a meghallgatásra.

Jelentkezni: petroczm@gmail.com címre kell Veresné Petrőcz Mária, Maya néninél lehet 2021. június 20 –ig.
Telefon: 3o/3868136 Messengeren : Mária Maya Veresné Petrőcz erre gyakrabban ránézek!

Szükséges adatok: név, cím(irányítószám), születési év, hó, nap, hely, édesanya lánykori neve, TAJ szám, zenei előélet, gyülekezete vagy iskolája, telefon elérhetősége, e-mail címe.
Szükséges hozni valók: ágynemű, lepedő, huzat ha csak a sajátodban szeretsz aludni: párnapaplan), vagy hálózsák, ruházat- hétköznapi, ünneplő: fehér ing, blúz, nadrág, szoknya, fürdőruha –cipő hétköznapi, ünnepi, tisztálkodási eszközök(fogkrém-kefe, sampon, törölköző, wc-papír, papucs. Van mosógépünk!

TAJ-kártya fénymásolat.
Tájékoztassatok odafigyelést igénylő betegségről, gyógyszer-szedésről, a laktóz, pollen, egyéb érzékenységről az ebéd-vacsora rendelés miatt.

Tanuláshoz: hangjegy- és jegyzetfüzet, írószer, radír, mappa a kottákhoz, elmúlt évek kottái, fekete mappa, ref.énekeskönyv, Beharka: Harmónium iskola I.-akinek van a II. - ha már tanult belőle. „Kétszólamú”, számozott basszussal ellátott Draskóczy gyűjteményt a helyszínen kapnak diákjaink. Korálkönyv a haladóknak. Hangszereket, ki-ki amin tanul a zeneiskolában (hegedű, fuvola, cselló…hozzátok- az elektromos zongora elhelyezhető gyakorláshoz a kollégiumi szobákban-esetleg hosszabbító, kislámpa.

Napi háromszori étkezés a gimnázium menzáján lesz, 5 perc a kollégiumtól. A Dunántúli Egyházkerület igyekszik támogatást nyújtani határon kívüli jelentkezőknek!

A költségtérítés összege 40 000 Forint, a helyszínen befizethető, átvételi elismervénnyel.

„Az Úr Istent magasztalom, jóvoltáról emlékezem, mindig Hozzá folyamodom, Mert meghallgat, azt jól tudom !” (273.dícséret,Németi Ferenc Tokaj várkapitányának éneke.)


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. April 24., Wednesday,
György napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 613
Összesen 2009. június 2. óta : 40224790