Pályázati Lehetőségek Honlapja

MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány

2014-08-06 15:26:22 / Refdunántúl Adminisztrátor

Kiíró: Új Európa Alapítvány

Határidő: 2014.09.30

Érvényes: 2014.09.30

Tárgymutató: Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány, MOL

Pályázhat: - egyéni (vagy páros) pályázatot nyújthatnak be, akik

- rendelkeznek magyar állampolgársággal, állandó magyarországi lakhellyel és magyarországi közoktatási intézményben folytatják tanulmányaikat

- 10. életévüket legalább ebben az évben betöltik vagy 18. életévüket legfeljebb 2014-ben töltik be, ill. 18. életévüket már betöltötték, de még középiskolás tanulók lesznek a 2014-2015-ös tanévben és még nem tettek érettségit.

- csoportos pályázatot nyújthatnak be iskolai csapatok, csoportok (pl. színjátszó-kör, kórus, tudományos vetélkedősorozaton induló csapat, állandó szakköri csoport stb.)

2014-ben ismét meghirdetjük a MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriájában pályázatunkat 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok, diákcsoportok, ifjúsági csoportok részére, amelyek országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon kiemelkedő teljesítményt értek el eddig, és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükség.

Pályázni az alábbi célokra lehet: eszközvásárlásra, amely az országos és nemzetközi versenyekre való felkészülést, a szakmai fejlődést segíti, vagy útiköltség-térítéshez, amely segíti a pályázók eljutását a hazai és nemzetközi versenyekre, kiállításokra, valamint az azokra felkészítő szakkörökre, táborokra.

További részletek:

http://www.ujeuropaalapitvany.hu