Pályázati Lehetőségek Honlapja

Tárgyátalakító design pályázat és aukció - a Design Hét programja

2014-09-09 16:35:52 / Refdunántúl Adminisztrátor

Kiíró: Művelődési Szint

Határidő: 2014.09.13

Érvényes: 2014.09.13

Tárgymutató: tárgyalakítás és aukció - a Design Hét programja

Pályázhat: bárki

A PÁLYÁZAT MENETE:

1. szeptember 13-án egész nap megtekinthetőek a tárgyak a Müszi workshop termében, ekkor kell pályázni: kiválasztani, és elszállítani azt a tárgyat, amit átalakítani szeretnél, és leadni a kitöltött jelentkezési lapot a programszervezőknek. 
2. szeptember 13-tól október 8-ig minden pályázó saját műhelyében alkot. Elsősorban használati tárgyak létrejöttét szorgalmazzuk, ami könnyen beilleszthető a mindennapokba, a kortárs tárgykultúrába, az aktuális design kontextusba. Szakmai konzultáció igényelhető, fiatal tervezők segítik a munkátokat, amennyiben szükség van rá. Az átalakítás folyamatát megjelenítjük facebook oldalunkon, ehhez várjuk képeiteket a munkálatokról. 
3. október 10-én pénteken este 7 órakor Szentpétery Márton vezetésével kalapács alá kerülnek az alkotások. Az licitálók az aukción befolyó összegekkel Titeket pályázókat, és a Müszit támogatják. 
Azok a tárgyak, amik az aukción nem kelnek el, később a "Vidd haza a MÜSZIT!” program keretén belül kerülnek további értékesítésre. 
Jelentkezési lap, pályázati kiírás és további információk elérhetők a http://www.muszi.org weboldalon, és személyesen a szervezőknél, továbbá a letölthető dokumentumok a www.pafi.hu oldalon is elérhetők.

művészet