Pályázati Lehetőségek Honlapja

Képzőművészeti pályázat a 13. Magyar Festészet Napja alkalmából

2014-09-26 15:32:42 / Refdunántúl Adminisztrátor

Kiíró: BAKELIT Multi Art Center

Határidő: 2014.10.30

Érvényes: 2014.10.30

Tárgymutató: képzőművészet, tehetséges alkotók előrelépése, Az arány

Pályázhat: minden 18. életévét betöltött alkotó, aki nem rendelkezik képzőművészeti vagy iparművészeti diplomával, továbbá az alkotótevékenységét nem megélhetésként, hivatásszerűen gyakorolja

A pályázatokat festészet (olaj, tempera, gouache, és akril technikákkal készített alkotások) valamint egy összevont, a grafikák (sokszorosított- és egyedi grafika - akvarell, pasztell, szabadkézi rajz és fotó alapú képzőművészeti technikák) számára fenntartott kategóriában várjuk.
Egy művész maximum három alkotással pályázhat. Egy sorozat egy alkotásnak minősül, ami maximum 3 műből állhat. (A zsűri fenntartja a sorozatok megbontásának jogát.)
A 2012 előtt készített műveket nem áll módunkban befogadni.
Méretbeli megkötés: az alkotások mérete maximum 100 cm x 70 cm lehet. A benyújtott pályaműveket kizárólag kiállításra kész állapotban (festmények stabilan bekeretezve, kialakított dupla- vagy központosított akasztóval ellátva; grafikák paszpartuzva-üveglap mögött, dupla- vagy központosított akasztóval ellátva) tudjuk befogadni. Regisztrációs díj: 3500 Ft / kategória / pályázó.

További részletek: http://thetalent.hu/index.php?page=galleria&id=13

művészet