Tatabánya Óvárosi Református Egyházközség Honlapja

TÁJÉKOZTATÁS AZ ISTENTISZTELETEK RENDJÉRŐL

2021-10-08 01:40:05 / Hamar László

Istentiszteleteinket minden héten (vasárnap 10 órakor) megtartjuk. Alkalmaink rendje, a felvételek módja és ideje BŐVEBBEN:

Kedves Testvérek!

 

Örömömre szolgál leírni, hogy az egyetlen Isten kegyelméből ismét felelősségteljesen megtarthatjuk istentiszteleti alkalmainkat.

 

Ezekről felvétel készül, ami a honlapra link formájában kikerül legkésőbb az istentisztelet napján (általában vasárnap) estig. Igyekezni fogok vele, hogy minél előbb felkerülhessen.

Nem készül felvétel, ha úrvacsora, keresztelő, vagy egyéb különleges alkalom történik; ekkor ugyanis az Úr asztala körüli helyfoglalás rontaná a felvételt.

 

A felvétel linkje maga vagy az egyházközség Youtube-csatornájára kerül fel, vagy pedig egy Google Drive-linkre mutat, amit általában egy hónapig lehet még megtekinteni a feltöltés után. A kapcsolódó link e cikkben a már említett Youtube-csatornára mutat; ezt is lehet figyelni.

 

Abban a nem túl valószínű esetben, ha a gyülekezet élete ismét az online térbe kényszerül, a felvételek előzetesen fognak elkészülni, és legkésőbb vasárnap 10 órakor felkerülni a csatornára, premierként. Ez esetben nem biztos, hogy még 10 óra előtt külön link ide a honlapra is kikerül.

 

Hamar Dávid, honlapszerkesztő