Vincze Imre Református Általános Iskola

Egészségnap

2015-12-02 14:52:54 / Beke Ferenc

Egészségnap az iskolában

Egészségnap az iskolában.

2015. november 17-én 9-12,30-ig az egészségvédelmi hónap keretében sikeres Egészségnapi előadásokat és foglalkozásokat tartottak iskolánk felső tagozatos tanulóinak a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztály dolgozói.

Az előzetes egyeztetéseknek megfelelően olyan fontos témák kerültek be az előadásokba, mint az egészséges táplálkozás a káros szenvedélyek, a serdülőkor okozta problémák és ezek megfelelő kezelése, valamint megelőzése.

Az osztályok 4 helyszínen interaktív szemléltetéssel gazdagítva vettek részt a foglalkozásokon. Minden témában szabadon kérdezhettek is a nagyon kedves, készséges előadóktól.

Nagyon jó hangulatban töltötték el a gyerekek a délelőttöt és sokat tanultak a szakszerű, de a tanulók nyelvezetén megfogalmazott előadásokon.

A kocsi Vincze Imre Református Általános Iskola diákjai és tantestülete nevében szeretném megköszönni, hogy lehetővé tette munkatársainak a részvételét iskolánk egészségnapján.

Szitás Eszter, Kristófné Bevelaqua Rita, Barnáné Susa Éva és Halwaxné Fuxreiter Hajnalka előadók szemléletes és magas szintű előadásai nagymértékben hozzájárultak az Egészségnap céljainak megvalósulásához.

 

Beke Ferenc

igazgató



Galéria

IMAG2389.jpg IMAG2391.jpg IMAG2395.jpg IMAG2398.jpg IMAG2384.jpg IMAG2385.jpg