Vincze Imre Református Általános Iskola

MozaNapló

2016-01-28 13:59:10 / Beke Ferenc

MozaNapló

Kedves Szülők és Gyerekek!

 

Iskolánk a 2015-2016-os tanév második félévében a Mozaik Kiadó által üzemeltetett „MozaNaplót", vagyis egy internet alapú, elektronikus osztálynaplót fog bevezetni. Ezen újítást először a felső tagozaton fogjuk bevezetni 2016 februárjától. Az alsó tagozaton pedig 2016 szeptemberétől tervezzük a rendszer alkalmazását. Kezdetben a papír alapú osztályozás és a digitális osztályozás együttesen fog még működni, majd 2016 szeptemberétől a papír alapú osztálynapló szerepét a digitális veszi át.

A MozaNapló minden olyan eszközzel használható lesz (pl.: okostelefon, tablet, számítógép), amely rendelkezik interneteléréssel.

Az átállás során az iskola valamennyi pedagógusa, diákja és azok szülei/gondviselői kapnak hozzáférést az elektronikus naplóhoz. A szülők/gondviselők egy közös /családonként/ hozzáférést fognak kapni a februári szülői értekezletek során. A diákok pedig a februári első osztályfőnöki órán fogják megkapni belépéshez szükséges adatokat.

Az iskolánk ezúton hívja fel minden kedves MozaNapló felhasználó figyelmét arra, hogy a felhasználó nevek és jelszavak kiosztása után, nem vállal felelősséget a belépéshez szükséges információk illetéktelen személyhez való kerüléséért.

A MozaNapló internetes elérhetősége 2016. február 1-től:

www.vinczeimre.mozanaplo.hu

 

További kérdésekkel kérem bátran forduljanak az iskolában dolgozó pedagógusokhoz.

 

 

Vincze Imre Református Általános Iskola vezetősége