Adorjánháza-Egeraljai Református Társegyházközség honlapja

Napravaló – e-mailben

2020-09-22 08:11:03 / Füstös Gábor

Miután a koronavírus-járvány a tavasszal bekényszerítette az embereket otthonaikba, az istentiszteleti alkalmak is elmaradtak, elindítottuk a gyülekezet digitális térben történő lelkigondozását. Ez az istentiszteletek interneten való közzétételén túl a facebook-on megjelenő „Napravaló” megjelentetését is jelenti. E „Napravaló” hétfőtől szombatig a Bibliaolvasó kalauz beosztása szerinti aznapi igéből kiragadott részletekhez fűződő, rövid (egy perc alatt elolvasható) gondolatokat tartalmaz. Ez bővült ki oly módon, hogy nemcsak a gyülekezet facebook-csatornáján lehet elérni, hanem e-mailben is hozzá lehet jutni.

Hogyan?

A szolgáltatás eléréshez regisztrálni kell, melyet a következő módon lehet megtenni:

1. lépés

Egy böngészőprogramban (ki mit használ: Mozilla Firefox vagy Google Chrome, esetleg Internet Explorer vagy Edge) meg kell látogatni a lev-lista.hu oldalt.

2. lépés

Az oldal jobb-felső részében található a keresés. A listanévhez írjuk be: napravalo (rövid o betűvel). Majd kattintsunk a [Keres] gombra.

3. lépés

A megjelenő oldal bal-alsó részén található a feliratkozás rész. Ide kell beírni az e-mail címet, amire majd érkezni fog minden nap a „Napravaló”.

Meg kell adni nevet és címet is, bár ezeket nem tárolja el a rendszer, de sajnos ezek megadása nélkül nem lehet regisztrálni. Viszont ide írhatunk bármit. A fontos, hogy az e-mail cím pontos legyen.

4. lépés

Érkezik a megadott e-mail címre egy levél, melyben megtalálható lesz egy link. Erre kell kattintani a feliratkozás befejezéséhez.