Balatonőszöd-Balatonszemesi Református Egyházközség Honlapja

képek

2024-03-04 /

Érdeklődni: "Elérhetőségek" menüpontban.


A balatonőszödi reformátusgyülekezet ifjúsági szállóját 2015-ben adták át 24 férőhellyel. 4 szoba (szobánként 2 emeletes ággyal és két heverővel, minden szobában WC, zuhanyzó) nagy konyha,közös étkezésre alkalmas, jól felszerelt (hűtő, mikró, vízforraló, edények, evőeszközök, tányérok, poharak). Tágas előtér áhitat, előadás megtartására. Wifi nincs.


Továbbá a parókia épülete (ami szintén felújított), ahol akár 10 főt is el lehet szállásolni négy szobában. 1 kisebbés egy nagyobb fürdőszoba (3 zuhanyzóval) áll rendelkezésre, a konyha itt isjól felszerelt. Nagyobb családoknak ideális. 24 főnél nagyobb csoport esetén a parókiát is a csoport rendelkezésére bocsátjuk. Egy udvarban van a két épület,néhány méterre egymástól. A parókia udvarán lehetőség van sátorozásra, bográcsozásra és szalonnasütésre is. Balaton csak 1 km! Ágyhuzatot kérünk hozni; párnát, takarót adunk.


Nagyobb csoportok is előszeretettel látogatnak hozzánk hitéleti tevékenyég céljából (táborok, közösségi alkalmak). Nyugodt környezet, falusias légkör, alacsony árak.