Pályázati Lehetőségek Honlapja

A családom a szponzorom! - esszépályázat 10-18 éves fiataloknak

2014-07-28 17:36:54 / Refdunántúl Adminisztrátor

Kiíró: Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.; Új Európa Alapítvány

Határidő: 2014.09.10

Érvényes: 2014.09.10

Tárgymutató: esszépályázat fiataloknak, A családom a szponzorom!

Pályázhat: 10-18 év közötti fiatalok indulhatnak, akik
- magyarországi állandó lakhellyel rendelkeznek
- betöltötték vagy legkésőbb 2014. december 31. napjáig betöltik a 10. életévüket, de 2014. december 31. napjáig nem töltik be a 19. életévüket

A pályázat lehetőséget ad, hogy a fiatalok bemutassák, milyen segítséget kaptak, kapnak szüleiktől, családjuktól eddigi eredményeik eléréshez a sport vagy a művészet területén.

A pályázat tartalma:
Maximum 5000 karakternyi (kb. 2 gépelt oldal) fogalmazás, esszé benyújtása, amelyben a pályázók saját szavaikkal mutatják be azt a hátteret és támogatást, amit sportolásukhoz, művészeti tanulmányaikhoz szüleik, családjuk biztosít(ott) számukra. Ezzel a fogalmazással egyben kifejezve köszönetüket és hálájukat első szponzoraiknak és támogatóiknak, akik szüleik, családjuk. Az esszé kitérhet arra is, hogy a család az anyagi áldozatok túl (tagdíj, sporteszközök, felszerelések, hangszerek, utazási költségek stb.) milyen segítséget nyújt a hétköznapokban (pl. reggeli kelés, szállítás az edzésre, próbákra, versenyekre, utazások megszervezése, finom ételek, lelki támogatás, bíztatás, szurkolás stb.).

További részletek: http://www.ujeuropaalapitvany.hu