A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2014. október 26.

2014-10-29 20:09:35 / Barta Zsolt

Ma délután 2-kor nem tartunk istentiszteletet, mert akkor indulunk Nagyigmándra az egyházmegyei reformáció ünnepségre.

 

Ma délután 3 órától Nagyigmándon egyházmegyei reformációi istentisztelet lesz, ahol előadást hallhatunk Farell Vilmosról és hálát adunk a parókia felújításáért.

 

Október 31-én délelőtt 10 órától és  este 6 órától tartunk reformáció napi istentiszteletet. Mindegyik alkalmon megemlékezünk Farell Vilmosról és a reformációról egy kis zenés összeállítás keretében.

 

Október 31-én, pénteken este 7 órától filmklub lesz a gyülekezeti teremben.

 

November 1-jén, szombaton délután 4 órától a református ravatalozónál temetőkerti áhítatot tartunk.

 

November 2-án, jövő vasárnap 10 órakor tartunk úrvacsorás istentiszteletet újbor alkalmából. Gyermekistentisztelet is lesz.

Délután 2 órától is tartunk istentiszteletet a megszokott rend szerint.

 

November 15-én, szombaton 10 órakor lesz Hegyei Mónika lelkészszentelője Pápán a református templomban, melyre közös busszal készülünk menni. Jelentkezni lehet a kijáratnál vagy a Lelkészi Hivatalban.

 


A virágot három asszonytestvérünk adományozta. Isten Igéjével köszönjük meg a szép virágokat: „A jókedvű adakozót szereti az Isten." (2Kor 9,7)

 

Dobos Józsefné és családja édesanyja halálának 1. évfordulójára emlékezve, Isten dicsőségére 10 000 forintot adományozott. Isten igéjével hirdetünk vigasztalást az emlékező családnak: "Ha pedig meghaltunk Krisztussal, hisszük, hogy vele együtt élni is fogunk. Hiszen tudjuk, hogy Krisztus, aki feltámadt a halottak közül, többé nem hal meg, a halál többé nem uralkodik rajta."

 

Az   Úr legyen a gyülekezet őríző pásztora!