A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2015. március 1.

2015-03-05 18:28:18 / Barta Zsolt

Ma délután  2 órától zenés istentisztelet lesz Pusoma Antal orgona szolgálatával.

 

Jövő vasárnap délelőtt és délután is a megszokott időben tartunk istentiszteleteket. Délelőtt lesz konfirmandus óra és gyermekistentisztelet is.

 

Március 4-én, szerdán este 6 órától a Hit és utazás sorozatunkban Dr. Balla Ibolya és Balla Attila fog előadást tartani nepáli útjukról. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Kultúrházban teával és süteménnyel.

 

Március 5-én, csütörtökön 9.30-tól Kerekítő lesz a gyülekezeti teremben.

 

Március 6-án, pénteken este 7 órától filmklub lesz a gyülekezeti termeben.

 

Március 7-én, szombaton 10 órától kezdődik az egyházmegyei asszonykonferencia a templomban. A süteményeket 7.30 és 9.00 között az iskolában fogadjuk.

 

Március 12-én, csütörtökön 15 órától kanonika vizitáció lesz a templomban.

 

Adakozás:

 

A mai perselypénzt a bibliatársulat megsegítésére fogjuk elküldeni.

 

Elmúlt héten hirdettük a feltámadás evangéliumát Biczó Lászlóné sírja mellett, akit 88. életévében elszólított közülünk az Úr. Biczó Lászlóné halálának elmlékére fiai és családjuk Isten dicsőségére 20 000 forintot adományoztak. Két testvér nagynénjük, Biczó Lászlóné emlékére, Isten dicsőségére 3 000 forintot adományozott. Varga Ferencné testvére, Biczó Lászlóné emlékére, Isten dicsőségére 3 000 forintot adományozott. Isten igéjével hirdetünk vigasztalást a gyászoló családtagoknak: "...aki pedig a Léleknek vet, a Lélekből fog aratni örök életet. A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk."

 

Volf István halálának 3. évfordulójára emlékezve családja Isten dicsőségére 5 000 forintot adományozott. Isten igéjével hirdetünk áldást az emlékező családnak: "Azért várom és remélem, hogy semmiben sem fogok szégyent vallani, hanem mint mindenkor, úgy most is Krisztust egészen nyíltan fogják magasztalni énértem, akár életben maradok, akár meghalok. Mert nekem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség!"