A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2018. október 7.

2018-10-13 12:02:40 / Barta Zsolt

Alkalmak:

Ma 13.20-kor indulunk Bokodra a hálaadó ünnepségre. Aki szeretne jönni, jelezze a kijáratnál.

 

Jövő vasárnap délelőtt a megszokott időben lesz istentisztelet és vele egyidőben gyerekistentisztelet.

Előtte 9 órától megkezdődik a konfirmációra való felkészítés.

 

A következő héttől egy új alkamat indítunk: minden szombat este 6-kor istentiszteletet fogunk tartani. Ennek a kb. fél órás áhítatnak a célja hálaadással visszagondolni a mögöttünk lévő hétre, felkészülni a vasárnapra, elmélyülni Isten igéjében több imádsággal és énekléssel. Várunk szeretettel minden érdeklődőt és elcsendesedni vágyót!

 

Október 28-án, vasárnap este 7-kor folytatódik a Filmklub.

 

 

Adakozók:

Huszár András és felesége, Nagy Gabriella házasságkötésük alkalmából Isten dicsőségére 5000 forintot adományoztak. Herman László unokaöccse Huszár András megkeresztelése és házasságkötése alkalmából Isten dicsőségére 10 000 forintot adományozott. Huszár András házasságkötése alkalmából édesanyja Isten dicsőségére 5 000 forintot adományozott.

 

Egy asszonytestvérünk Isten dicsőségére 5 000 forintot adományozott.

 

Egy másik asszonytestvérünk templomi virágokat adományozott.

 

Az úrvacsorai bort egy keresztyén testvérünk adományozta.

 

Isten igéjével hirdetünk áldást az adakozóknak: „Mert ismeritek a mi Urunk Jézus Krisztus kegyelmét; hogy gazdag létére szegénnyé lett értetek, hogy ti az ő szegénysége által meggazdagodjatok." 2Kor 8:9

 

Egyéb:

Szomorú szívvel hirdetem, hogy október 3-án elhunyt Germán Zsoltné született varga tünde. Germán Zsoltné temetése csütörtökön 4-kor lesz a református temetőben. Istentisztelet után megkondítjuk a harangokat. Imádkozzunk a gyászolókért!

 


2 héttel ezelőtt 22 fővel egy tartalmas, élményekben gazdag, jó hangulatú kiránduláson vettünk részt Eger és környékén. Két gyülekezetben is jártunk, ahonnan üdvözletüket küldik: az egri református gyül, Tóth Imre lelkipásztor és a noszvaji református testvérek, akiknek lelkészeik Anda Tibor és Anda Judit.

 

A tegnapi napsütéses időben pedig a Héthatáros Hittanos kiránduláson 18 fő vett részt gyülekezetünkből. A csetényi református templom megtekintése után Bakonycsernye környékén túráztak. Köszönjük azoknak a felnőtteknek, akik elkísérték a gyerekeket!

Istennek legyen hála mindkét kirándulásért!