Kaposvári Református Egyházközség Honlapja

Bemutatkozás

2024-04-25 /

Református Ifjúsági Otthon 1989-ben kezdte meg működését Zselickisfaludon, a zselici dombvidék szívében található falucskában.


Az Otthon épületeiben 80 fő befogadására alkalmas szálláshely, melegítőkonyha és ebédlő, közös együttlétekhez és csoportfoglalkozásokhoz alkalmas helyiségek állnak a táborozók rendelkezésére. A parkosított területeken sportpályák és zöldterület várják a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. 

Az Otthon közvetlen közelében (100 m) található az ún. Kolat-ház, a kaposvári református iskola vendégháza, ahol további 37 férőhely, melegítőkonyha és ebédlő, valamint csoportfoglalkozásokra alkalmas külön épület és zöldterület áll egy kisebb csoport rendelkezésére. 

A lakóépületek mindegyikéhez a férőhelyeknek megfelelő vizesblokkok (zuhanyozó, mosdó és WC) tartoznak. A lakóépületek és a közösségi helyiségek elrendezése lehetővé teszi két-három kisebb létszámú csoport egyidejű táborozását is. 

Otthonunkba és vendégházunkba szeretettel várjuk gyülekezeteink gyermek és ifjúsági csoportjait, valamint oktatási intézményeink diákcsoportjait. Szívesen látunk vendégül többgenerációs gyülekezeti csoportokat (ún. családi hétre), felnőtt csoportokat, de lehetőséget tudunk biztosítani családok egyéni üdüléséhez is. Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy a Református Ifjúsági Otthon hozzájáruljon a legkülönbözőbb korosztályok lelki épüléséhez.




 


 

Galéria


Kolat-ház
Kolat-ház
24 kép

Főépület
Főépület
12 kép

Emeletes ház
Emeletes ház
15 kép

Tóparti házak
Tóparti házak
11 kép

Udvar
Udvar
19 kép