Kaposvári Református Egyházközség Honlapja

Bemutatkozás

2024-06-24 /

A Magyarországi Református Egyház tulajdonában lévő ÜDÜLŐ üzemeltetője a Kaposvári Református Egyházközség.


A korábbi KISZ-tábor átalakított és felújított kőépületeiben 222 gyermek és fiatal befogadására alkalmas szálláshely, konyha és ebédlő, közös együttlétekhez és csoportfoglalkozásokhoz kialakított helyiségek állnak a táborozók rendelkezésére. A parkosított területen sportpályák és zöldterület várják a sportolni és kikapcsolódni vágyókat.


A szálláshelyek olyan lakóegységekben vannak kialakítva, amelyek mindegyikéhez egy négy- és egy hatágyas szoba, zárt előtér és önálló vizesblokk (zuhanyozó, mosdó és WC) tartozik. Az épületek, és a közösségi helyiségek elrendezése lehetővé teszi több kisebb létszámú csoport egyidejű táborozását is.


Üdülőnkbe szeretettel várjuk gyülekezeteink gyermek és ifjúsági csoportjait, valamint oktatási intézményeink diákcsoportjait. Szívesen látunk vendégül többgenerációs gyülekezeti csoportokat (ún. családi hétre), felnőtt csoportokat, de lehetőséget tudunk  biztosítani  családok egyéni üdüléséhez is. Turnusaink alapvetően 7 naposak (hétfői megérkezéssel és vasárnapi elutazással), de igyekszünk minden egyéni igényt is kielégíteni.


A gyermek- és ifjúsági szálláshelyeken kívül további 19 összkomfortos szoba áll az egyénileg nyaralni vágyók rendelkezésére. Fűtési szezonban 64 fő részére tudunk szállás- és konferencia-lehetőséget biztosítani.


Fizetési feltételek: a szállásdíj 20 százalékát az aláírt MEGÁLLAPODÁS visszaküldése után, további 30 százalékát pedig április 30-ig minden táborozó után be kell fizetni. A lefoglaláskor befizetett 20 százalék szállásdíj-előleget a megjelölt férőhely-szám lefoglalásaként kezeljük, azaz - a táborozás részben vagy egészben történő meghiúsulása esetén - a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. A tényleges étkezési költséget, valamint a szállásköltség különbözetét a táborba való megérkezés napján 18,00-20,00 óra között készpénzben kell kiegyenlíteni a gazdasági hivatalban. Ugyanekkor történik a kedvezmények elszámolása is.Információ:  a    táborozásra    vonatkozó    bármely   kérdésben   készséggel   állunk   rendelkezésre  a  +36 82/826-926 telefonszámon,  illetve   a  refkapos@t-online.hu, illetve a refugyintezo@gmail.com e-mail címeken.


 

Galéria


Képek
Képek
6 kép