Dél-balatoni Református Régió

Akadálymentesítő hittanos találkozó Kőröshegyen

2015-09-03 09:03:25 / Iván Géza

"Nincs emberem!" - I. régiós akadálymentesítő hittanos találkozó

Szeretettel hívogatjuk a régió gyülekezeteinek hittanosait Kőröshegyre, 2015. október 3-án, szombaton, 9-től 12 óráig, egy vidám együttlétre, ahol színes feladatokkal járhatjuk körül a fogyatékosság témakörét. A játékos feladatokon túl a napba szeretnénk egy kicsi paralimpiai hangulatot is varázsolni. Az ötletes nyereményeken túl süteménnyel és üdítővel is várjuk az érkező csoportokat.




Reméljük, ezúttal lesz emberünk - nem is egy -, aki(k) szívesen közel kerül(nek) a fogyatékossághoz, sérült embertársainkhoz!

Az alkalom zökkenőmentes (akadálymentes) lebonyolításához kérünk minden gyülekezetet, részvételi szándékukat (NEMLEGES ESETBEN IS!) jelezzék 2015. szeptember 20-a, vasárnap estig nekem (Bozsoki-Sólyom Eszter, a Magyar Református Szeretetszolgálat "Akadálymentes gyülekezet" programjának helyi koordinátora), a bseszter@gmail.com elektronikus levélcímen! A visszajelzések ismeretében fogjuk pontosítani a kőröshegyi helyszínt, és a további tudnivalókat.

Nevezni a következő korosztályos kategóriákban lehet:
I. 1-5. osztály
II. 6-10. osztály


Mindkét korosztálynál 5-5 fős csapatokat várunk, és gyülekezetenként maximum 1-1 (összesen két korosztályos) csapat nevezését tudjuk elfogadni. 

"Elment ez az ember és megmondta a zsidóknak, hogy Jézus az, aki meggyógyította..." (Jn 5,15)

Bozsoki-Sólyom Eszter
Balatonkiliti