Az Etei Református Egyházközség Honlapja

Köszöntő

2024-07-13 /

Kedves Látogató! Áldás, Békesség!


 


Sok szeretettel köszöntjük az Ete Református Egyházközség hivatalos honlapján.Honlapunk jó reménységgel ismét folyamatos feltöltés alatt áll, így a változásokat érdemes rendszeresen nyomon követni.

A Hírek, aktualitások menüpont alatt folyamatosan változó időszerű eseményeinkről terveinkről kaphat tájékoztatást, illetve a megtörtént eseményekről talál rövid visszajelzést. Ilyen visszajelzést bárki küldhet a lekészi hivatalba bármilyen formában örömmel fogadjuk, akár a Hét Határban is megjelentetjük.


Alkalmainkra mindenkit szeretettel hívunk és várunk, jóllehet itt csak az állandó alkalmak szerepelnek, rendkívüli alkalmainkról a Hírek, aktualitások menüpontban tájékozódhat.


Az Igehirdetés menüpontban  a gyülekezet lelkészétől elhangzott vasárnap délelőtti igehirdetések olvashatóak, korlátozott ideig, hogy aki valamely okból lemaradt az istentiszteletről mégse maradjon Isten igéje nélkül a hétköznapokra.


Templomunk rövid története némi tájékoztatást ad gyülekezetünk történelméről is, reméljük hamarosan a gyülekezet történetéről is olvashat oldalunkon.


Kapcsolatfelvételi lehetőségeinket is megtalálja, ezen az oldalon, továbá hasznos linkeket, egyéb oldalakra, illetve éppen aktuális felhívásainkat is olvashatja külön menüként.


Észrevételeit, javaslatait szívesen fogadjuk az eteref kukac yahoo pont com elektronikus postacímen. Köszönjük.


Az újabb tartalmak mindenkori feltöltéséig szíves figyelmébe ajánljuk anyahonlapunk további oldalait.