Komáromi Református Egyházközség

Nőszövetségi Konferencia Balatonfüreden

2013-10-16 15:46:56 / Komáromi Admin

"Az ÚR törvénye tökéletes, felüdíti a lelket. Az ÚR intő szava határozott, bölccsé teszi az együgyűt." (Zsolt 19:8)

A Dunántúli Református Nőszövetség őszi balatonfüredi konferenciáját 2013. október 18-án pénteken du. 4 órától október 19-én vacsorával bezárólag tartja.

Pénteken a megnyitó után Anyaszentegyházunkról, női missziónkról beszélgetünk egy interaktív előadás segítségével. Vacsora előtt ízelítő és kóstoló a Kárpát-medencei imanap kapcsán. Vacsora után Jakab-Köves Gyopárka írói munkásságát ismerhetjük meg, most megjelent noválláskötete és regénye meg is vásárolható a bemutató után.

 

Szombaton 9 órakor van a reggeli áhítat, utána a Kárpát-medencei imanap anyagát mutatjuk be, s osztjuk szét a nőszövetségek között a liturgiás füzetet, melyet az idén a Dunamelléki Nőszövetség állított össze. Vendégeink lesznek  Dr.Svébisné Juhász Márta elnök és Veresné Sinom Ida alelnök. Egy rövid kávészünetet követően a jövő évi általános tisztújítás szabályait ismeretetem, s osztjuk szét a hasznos ismereteket és jogi tudnivalókat tartalmazó kis prospektusunkat. Fél 1-kor ebédelünk, ha szükséges két turnusban. Délután 2 órától Dr. Márkus Mihály püspök úr tart előadást a Heildelbergi Káté keletkezéséről, számunkra nagyon fontos tartalmáról. Az előadás után kis kávészünetet követően  református identitásunkról beszélgetünk még Püspök úr vezetésével. Programunk fél 6-kor vacsorával ér véget.

 

Jelentkezni október 15-ig kell a ptothne.zita@gmail.com, vagy a  06-30/2995578-as telefonon.

 

A teljes konferencián a részvételi díj: 4.500 Ft/fő ( támogatott )

 

Akik  a szombati napra jönnek és csak ebédet kérnek, 1.200,-Ft-ot kell a helyszínen fizessenek.

 

Hozzájárulásokat, adományokat, süteményt köszönettel fogadunk.

 

Kérlek, ne feledjétek, hogy október 12-én Budapesten lesz az Országos Református Nőszövetség konferenciája, melyre nagy szeretettel várunk benneteket!

 

Kérlek, legyetek szívesek a gyülekezetetekben is hirdetni ezeket a konferenciákat, s adjátok tovább nőismerőseiteknek a levelező listátokon. Ne feledjétek: a nőszövetség szervezi a konferenciákat, de nemcsak nőszövetségi tagoknak!

 

Várom mielőbbi jelentkezéseiteket!

 

Isten gazdag áldását kérve életetekre, szolgálataitokra,

a Dunántúli Nőszövetség vezetősége nevében:

 

P.Tóthné Szakács Zita elnök