Őrségi Református Egyházmegye

Református hittanos foci Csesztregen Első alkalommal került megrendezésre a „Refi-foci” Csesztregen a sportpályán

2019-05-28 16:53:19 / Bódis Tamás

A kispályás meccsen nagy lelkesedéssel rúgták a labdát kicsik-nagyok, fiúk-lányok. A gyerekek, bár más-más iskolákból érkeztek: Lenti-Csesztreg-Bajánsenye-Pártosfalva, már ismerték egymást, nyaranta együtt táboroznak a Hajnalcsillag Hittantáborban, Kerkafalván. Mint a táboros napok, a sportnap is nagyon jó hangulatban telt ,szülők, nagyszülők szurkoltak a pálya széléről.

Szülőként és szervezőként nagyon örülök, hogy ez a kezdeményezés minden résztvevőnek pozitív élmény volt, mert hiszem, hogy a sport közösségformáló ereje a református közösségek életébe is beilleszthető. A gyerekek örömmel vettek részt mind a szervezésben, mind az aktív sportban, egymást hívták, biztatták a részvételre és ez a szülőknek is nagy motivációt adott.

 

A közösségi média előnyeit kihasználva alakult egy csoport, ahol már szervezzük a következő összejövetelt, pingpong és asztalifoci bajnokságra készülünk. Bízom benne, hogy összetartó közösséggé válunk, példát mutatva gyerekeinknek. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki segítségével, részvételével hozzájárult a „Refi-foci" sikeréhez, gyerkőcöknek és szülőknek, hogy játszottak és szurkoltak.

 

Szeretettel várunk benneteket legközelebb is!

Gerencsér Bernadett presbiter

 

Forrás: http://www.refdunantul.hu/lap/kerkafalva/cikk/mutat/reformatus-hittanos-foci-csesztregen/

 

Galéria

. foci01 foci02 foci03 foci04 foci05 foci06 foci07 foci08 foci09 foci10 foci11 foci12 foci13 foci14 foci15