Őrségi Református Egyházmegye

Meghívás imaközösségre

2020-08-06 15:41:51 / Jakabné Köves Gyopárka

MEGHÍVÓ FELHÍVÁS KÖZÖS IMÁDSÁGRA

Választások előtt állva, a Református Egyház ügyét az Egyház Ura elé tárjuk, kérve bölcsességét és vezetését! Az Őrségi Református Egyházmegye Közgyűlésén meghatározott helyen, tehát az őriszentpéteri református templomban, és előjegyzett időpontban, 2020. augusztus 16-án 16 órai kezdettel tartunk könyörgést!

A teljes meghívó a címre,vagy a tovább-jelzésre kattintva olvasható.

 

„Virrasszatok, és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek: a lélek ugyan kész, de a test erőtlen.” (Mt 26, 41)

„46. § (1) Az egyházmegyei, egyházkerületi tisztségviselőknek és a Zsinat tagjainak választását jelölési eljárás előzi meg. (2)A jelölő testülettagjainak Isten előtti felelősségük tudatában, az Igére, Isten akaratára való figyelés és buzgó könyörgés szent légkörében kell munkájukat végezni.” (1996. ÉVI I. TÖRVÉNYA MAGYARORSZÁGI REFORMÁTUS EGYHÁZ VÁLASZTÓJOGI TÖRVÉNYE, III. rész X. fejezet)

MEGHÍVÓ

FELHÍVÁS KÖZÖS IMÁDSÁGRA

Választások előtt állva, a Református Egyház ügyét az Egyház Ura elé tárjuk, kérve bölcsességét és vezetését! Az Őrségi Református Egyházmegye Közgyűlésén meghatározott helyen, tehát az őriszentpéteri református templomban, és előjegyzett időpontban, 2020. augusztus 16-án 16 órai kezdettel tartunk könyörgést! Szeretettel meghívjuk a Református Egyház iránt nem közömbös, szívből felelősséget vállaló, féltőn szerető, református egyháztagokat a közös imádságban való részvételre! Az Őrségi Református Egyházmegye területén szolgálatot teljesítő, egyházmegyei, illetve egyházkerületi közgyűlések alkotó tagjainak, valamint lelkipásztoroknak, presbitereknek és pótpresbitereknek az imaközösségben való aktív részvételére feltétlenül számítunk!

Kiváló tisztelettel:

Major Lehel református lelkipásztor

Őriszentpéter, Szalafő

+36306309131