Pálóczi Horváth Ádám Református Alapfokú Művészeti Iskola

MEGHIRDETETT SZAKOK - 2023/2024 tanév

2023-09-01 12:34:44 / Kerekesné Pytel Anna

A nagybajomi Pálóczi Horváth Ádám Református Alapfokú Művészeti Iskola felvételt hirdet a 2023/2024-es tanévre.

A beiratkozó nyilatkozatot honlapunkról is letölthetik - Aktuális>Beiratkozás - vagy székhelyen a titkárságon kérhető, amit kitöltve, aláírva szaktanárainknál leadhatnak vagy a székhelyen munkatársainknál hétfő-csütörtök: 9-15 óráig, péntek 9-12 óráig.

 

 

A csatolt képen olvasható telephelyeinken meghirdetett szakok listája.

>Klasszikus zene

Fafúvós tanszak (furulya, fuvola, klarinét); Rézfúvós tanszak (trombita); Akkordikus tanszak (gitár); Billentyűs tanszak (zongora); Zeneismeret tanszak (szolfézs)

>Népzene

Vonós és tekerő tanszak (népi hegedű, népi brácsa, népi bőgő); Fúvós tanszak (népi furulya); Pengetős tanszak (citera); Zeneismeret tanszak (szolfézs); Kamarazene tanszak (népi kamarazene)

>Táncművészet

Néptánc; Társastánc

Hangszeres oktatás egyéni oktatás keretében, heti 2x30 perces tanórákon emellett kötelezőtárgyat, mint a szolfézst / kamarát heti 2x45 perces csoportos óra keretében tanulják növendékeink.
Néptánc, társastánc csoportos oktatásban, heti 4x45 perces tanóra keretében zajlik.

Beiratkozott tanulóinknak félévenként térítési- és/vagy tandíjat* kell fizetni.
Tandíj fizetése abban az esetben, ha művészeti iskolán belül két vagy több választott szakra jár; másik művészeti iskolába is jár és a nyilatkozatot úgy tölti ki, hogy ott veszi igénybe a normatív támogatást; nincs tanulói jogviszonya (óvodás korú gyermek, 16. életévét betöltött, egyetemista) vagy betöltötte a 22. életévét.
Ennek összegéről honlapunkon az - Aktuális>Térítési- és tandíj vagy - Dokumentumok>Térítési- tandíj szabályzat - menüpontban tájékozódhat.

Minden esetben ingyenes a hátrányos helyzetű tanuló részére az első alapfokú művészetoktatásban való részvétel, illetve ingyenes az iskolai rendszerű nevelésben-oktatásban való részvétel a halmozottan hátrányos helyzetű és a sajátos nevelési igényű tanuló részére.
Az ezt igazoló érvényes határozat másolatát a nyilatkozati lappal együtt kérjük leadni.

Művészeti iskolánkban tanuló gyermekek részére hangszert tudunk biztosítani "Kötelezvény hangszerkölcsönzéshez" nyomtatvány kitöltése ellenében.

Nem tankötelezettséget teljesítő tanulói jogviszony létrejöttének feltétele a beiratkozás!

Várunk mindenkit szeretettel!

Csatolt dokumentumok
Meghirdetett szakok telephelyenként ( 425.0 KB )