Pályázati Lehetőségek Honlapja

Pályázatfigyelés, pályázati tanácsadás

2022-08-18 /

Egyházkerületünk vezetősége megállapodást kötött egy pályázatfigyelésre, pályázati tanácsadásra és pályázatírásra szakosodott társasággal, amely honlapunkon rendszeresen közzéteszi az aktuális pályázati lehetőségeket, és a pályázatokkal kapcsolatos legszükségesebb tudnivalókat. A társaság a püspöki hivataltól belső használatra kapott e-mail listák segítségével egyenként is tájékoztatja egyházközségeinket és intézményeinket az időszerű pályázati lehetőségekről. A honlapon közölt elérhetőségek valamelyikén a társaság alkalmazottaival ki-ki felveheti a kapcsolatot, hogy az őt érdeklő pályázatról részletes információkhoz juthasson.
A társaság vállalja pályázatok elkészítését is, a pályázatot beadni kívánó egyházközséggel, illetve intézménnyel kötött külön megállapodás alapján.
Szeretettel kérjük és biztatjuk egyházkerületünk gyülekezeteit és intézményeit, hogy éljenek ezzel az új, és sok hasznot hozható új lehetőséggel. 

6 kategóriába soroltuk az aktuális pályázati kiírásokat.1. Fejlesztési pályázatok: minden olyan lehetőségre itt lehet rátalálni, amely épületek (intézmények, templomok, parókiák), illetve valamely szolgáltatás (szociális, oktatási, kulturális) fejlesztését célozza.2. Művészeti pályázatok: válogatás az irodalmi, zenei, rajz- és egyéb művészi alkotást, illetve alkotót érintő lehetőségek közül.


3. Pályázatok tanároknak, diákoknak: olyan kiírások kaptak helyet ebben a kategóriában, melyeket általános és középiskolás diákoknak,  felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak, tanároknak és iskoláknak jelentetnek meg.4. Pályázatok lelkészi állásra: Megüresedett lelkipásztori álláshelyekre meghirdetett pályázatok


5. Állásajánlatok: egyházi intézmények ajánlatait térképezhetjük fel ezen a fórumon.


6. Egyéb pályázatok: minden további – máshová nem sorolható – lehetőség itt lesz fellelhető, például: verseny-felhívások, ösztöndíjak stb.


Részletes tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken kérhető a pályázatokról:
tel: 82/511-310
e-mail: egyhazipalyazatok@gmail.com