Pályázati Lehetőségek Honlapja

Webáruház létrehozása és mentorálása - mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű internetes megjelenésének támogatása

2014-08-25 18:02:43 / Refdunántúl Adminisztrátor

Kiíró: Netlight Consulting Kft

Határidő: Folyamatos

Érvényes: 2014.12.31

Tárgymutató: webáruház létrehozása és mentorálása - mikro-, kis- és középvállalkozások korszerű internetes megjelenésének támogatása

Pályázhat: Olyan magyarországi székhelyű, a devizajogszabályok alapján belföldinek minősülő, jogi személyiséggel rendelkező, vagy anélküli, egyéni vállalkozások, gazdasági társaságok, egyesületek és szövetkezetek, amelyek a pályázat beadásának időpontjában, minimum 6 hónapos vállalkozói múlttal rendelkeznek. Kivételes esetekben, induló vállalkozások is pályázhatnak

A pályázat kiírásával a webáruház szakértőkből álló Netlight Kft célja, hogy a hazai kisvállalkozókat korszerű internetes kereskedelmi megoldásokkal, online marketing eszközökkel támogassa a további fejlődésében. Ennek támogatására még 100 olyan már működő kkv-t keres, mely foglalkozik kereskedelemmel, de nem elégedett a forgalommal. 
A cél, hogy a jelentkezők 80%-a elérje a havi 1 000 000 Ft-os forgalmat. Ennek elérése érekében megkapják a megfelelő webáruház szoftvert, a domain nevet, a szükséges tárhelyet és olyan webáruház használati és marketingtámogatást, ami eddig több száz kkv-nak segített a milliós cél elérésében.

Minden pályázó kötelezően részt vesz a mentor programban, melynek keretében megtanítjuk a webáruház használatát és annak reklámozását. A támogató csomagok a pályázat elidegeníthetetlen részét képezik.
Célunk, hogy legalább 100 olyan webáruházat neveljünk ki, mely meghaladja a havi 1 000 000 Ft forgalmat. A pályázatban résztvevők hozzájárulnak, hogy webáruházuk forgalmát elemezzük, statisztikai és marketing célokra felhasználhassuk.

További részletek: http://www.WebaruhazPalyazat.hu