A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2017. november 19.

2017-11-19 21:39:06 / Barta Zsolt

 

Ma délután a megszokott időben tartunk istentiszteletet.

Holnap, hétfőn 5-tól újra indul az imaóra a gyülekezeti teremben.

Jövő vasárnap délelőtt 10 órakor lesz istentisztelet és gyermekistentisztelet. Előtte pedig konfirmációi előkészítő lesz.

Jövő vasárnap délután 2 órakor is tartunk istentiszteletet.

Jövő vasárnap 18 órától Filmklub lesz a gyülekezeti teremben.

 

December 3-án, advent első vasárnapján du. 4 órától zenés áhítatot tartunk Dinnyés József közreműködésével, aki Huszár Gál énekeskönyvéből és a reformáció korából fog előadni adventi és karácsonyi énekeket.

 

Még jövő hét vasárnapig lehet jelentkezni a Kálvin Kiadó 2018-as kiadványaira! Feliratkozni a kijáratnál és a Lelkészi Hivatalban lehet.

 

 

A mai istentiszteleten megkereszteltük Szántó András és Zsebő Zsanett kislányát Szonját.

 

 

Adakozók:

Szántó Szonja megkeresztelése alkalmából szülei Isten dicsőségére 10 000 forintot adományoztak. Szántó Szonja megkeresztelése alkalmából keresztszülei Isten dicsőségére 5 000 forintot adományoztak. Szántó Szonja megkeresztelése alkalmából nagyszülei, Zsebő István és neje Isten dicsőségére 5000 forintot adományoztak. Dr. Jakab Edit és Dr. Tassaly János 10 000 forintot adományoztak Szántó Szonja megkeresztelése alkalmából.

A templomi virágokat is a keresztelő család adományozta.

Mindenkinek köszönjük a múlt heti ünnepség lebonyolításához nyújtott segítségét és adományát.  Minden adakozónak, sütemény sütőnek, bor hozónak, segítőnek köszönetet mondunk.

Isten igéjével hirdetünk áldást az adakozók életére: „Az Istennek pedig van hatalma arra, hogy minden kegyelmét kiárassza rátok, hogy mindenütt mindenkor minden szükségessel rendelkezzetek és bőségben éljetek minden jó cselekedetre."

 

Zsebő Lászlóné halálának 1. évfordulójára emlékezve fia, Zsebő István és családja 2 000 forintot, unokája, Zsebő Zsanett és családja 5 000 forintot, unokája Zsebő Andrea és családja 2000 forintot adományozott. Isten minden sebeket bekötöző vigasztalását hirdetjük az emlékező családnak: "Áldjad, lelkem, az URat, és egész bensőm az ő szent nevét! Áldjad, lelkem, az URat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled!"

 

Szeretettel kérjük, hogy a 2017. évi egyházfenntartói járulékot fizesse be, aki még nem tette személyesen a Lelkészi Hivatalban vagy a gyülekezet új számlaszámára.