A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2018. szeptember 2.

2018-09-04 17:53:24 / Barta Zsolt

 

 

 

 

 

Alkalmaink:

Jövő héten 10 órától tartunk istentisztelet, ami egyben hittanévnyitó istentisztelet is lesz. Jövő héten ezen az ünnepi istentiszteleten felnőtt keresztelőre és konfirmációra is sor kerül, fogadjuk szeretettel és imádsággal Huszár Andrást.

 

Jövő héten megkezdődik az iskolai hitoktatás hétfői és szerdai napokon, majd nemsokára az óvodai hittanfoglalkozás és a konf. előkészítő is.


Még egy szabad hely van a buszon a gyülekezeti kirándulásra: szept. 21-23. Eger és környéke. Az érintetteknek nemsokára megbeszélést fogunk tartani.

 

Szept. 16. vas. 9 órától ünnepi hálaadó ist. lesz Dorogon, ahol a Gyülekezeti ház kerül hivatalos átadásra.

 

Adakozás:

 

A mai istentiszteleten a keresztség sákramentumában részesítettük Lunk András és Lunk Beáta gyermekét Veronikát. Lunk Veronika megkeresztelése alkalmából családtagjai közösen 30.000 Ft-ot adományoztak.

Az úrasztali virágot szintén a keresztelő család, a többi csokrot és virágot pedig egy asszonytestvérünk adományozta.

Isten Igéjével köszönjük meg ezeket a felajánlásokat: „Hálaadással áldozz Istennek és teljesítsd a Felségesnek tett fogadalmaidat."

 

 

Vaskó Tibor emlékére testvére, Vaskó László és családja Isten dicsőségére 5000 Ft-ot adományozott.

Egy keresztény testvérünk szíve minden szomorúságával Isten dicsőségére 3000 Ft-ot adományozott.

Isten vigasztalását kérjük és hirdetjük gyászoló testvéreinknek: „Közel van az Úr a megtört szívűekhez, és a sebzett lelkűeket megsegíti. Az Úr megváltja szolgái életét, és nem kell bűnhődnie senkinek, aki hozzá menekül."