A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2018. szeptember 9.

2018-09-18 14:12:00 / Barta Zsolt

Alkalmak:

jövő vasárnap délelőtt 10 órától tartunk istentiszteletet és gyermekistentisztelet is. Eizler Csaba mezőőrsi beosztott lelkipásztor fog szolgálni. Mi a húgom kisfiának keresztelőjén leszünk Veresegyházon.

 

Szombaton Sekk Lajosné, született Buda Mária, halálát harangoztuk ki, akit életének 78. évében szólított el közülünk az Úr. Temetéséről később intézkednek.

 

Adakozók:

A mai istentiszteleten megkereszteltünk Huszár Andrást.

Huszár András megkeresztelése alkalmából Isten dicsőségére 5 000 forintot adományozott.

Herman Éva, fia András megkeresztelése alkalmából Isten dicsőségére 5 000 forintot adományozott.

Isten igéjével hirdetünk áldást az adakozóknak: Az ajándékozó bővelkedik, és aki mást felüdít, maga is felüdül."

 

 

Hittantanévvel kapcsolatos hirdetés:

Megkezdődött az iskolában 8 csoportban a hitoktatás órarendi keretek között. A 2-8. osztályos gyerekek használatra kapják a tankönyveiket, melyről szóló átvételi elismervényt aláírva kérem szépen vissza a következő órára. Első osztályban sima lapú füzet, 2. osztálytól pedig vonalas füzetet kérek szépen a tankönyv és munkafüzet mellé.

 

Az ovis hittan foglalkozások szeptember 19-étől fognak indulni.

 

Amíg használható lesz a gyülekezeti terem, addig ott fogjuk tartani a gyerekistentiszteleteket és minden alkalmat, ahogy eddig.

 

Okt. 6- án lesz a Héthatáros Hittanos kirándulás, amelyre szülők és nagyszülők is jöhetnek. Költsége: a buszköltség lesz csak. Találkozás 10 órakor Csetényben, majd túra Bakonycsernye környékén.