A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2018. szeptember 16.

2018-09-18 14:36:20 / Barta Zsolt

 

Alkalmak:

  • Jövő vasárnap délelőtt a megszokott időben, délelőtt 10-kor lesz az istentisztelet és gyerekistentisztelet.

  • Jövő héten pénteken 17-kor lesz Sekk Lajosné temetése a református temetőben.

  • Pénteken 18 és 18.15 között Európában mindenütt megszólalnak a harangok a Béke Nemzetközi Világnapja alkalmából. Rédén is meg fognak szólalni a harangok.

Adakozók:

  • A templomi virágokat asszonytestvéreink adományozták. Isten igéjével hirdetünk áldást az adakozóknak: Az Úré a föld és ami betölti.

Megemlékezés, gyászolók:

  • A tegnapi napon a feltámadás reménységével vettünk végső búcsút Takács Ferenc testvérünktől, aki 84 évet élt. Takács Ferenc halálának emlékére Isten dicsőségére felesége 10 000 forintot adományozott.Takács Ferenc halálának emlékére Isten dicsőségére lánya és veje 10 000 forintot adományozott. Takács Ferenc halálának emlékére unokái 10 000 forintot adományoztak. Takács Sándor unokatestvére Takács Ferenc emlékére Isten dicsőségére 3 000 forintot adományozott. Id. Szalai István Takács Ferenc emlékére 2 000 forintot adományozott.

  • Isten minden sebeket bekötöző vigasztalását hirdetjük a gyászoló család tagjainak: Drágának tekinti az ÚR híveinek halálát.

 

  • Takács Sándor unokatestvére Varga István halálnak 10. évfordulójára emlékezve Isten dicsőségére 3 000 forintot adományozott. Isten igéjével hirdetünk vigasztalást emlékező testvérünknek: Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok, és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek. Mert az én igám boldogító, és az én terhem könnyű.

 

  • Hlavács István halálának 15. évfordulójára emlékezve fiai és családjuk Isten dicsőségére 6 000 forintot adományoztak.Isten vigasztalását hirdetjük az emlékező család tagjainak: Térj meg én lelkem a te nyugodalmadba, mer az Úr jót tett veled.