A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2019. augusztus 4.

2019-08-07 18:25:18 / Barta Zsolt

 

 

Jövő vasárnap az istentisztelet a megszokott időben lesz, melyen Barta Lívia Isten Igéjét hirdetni.

Augusztus 5. és 12. között távol  -egy angliai konferencián- leszek. A tiszteletes asszonyt keressék bármilyen ügyben.

 

 

Adakozók:

Az úvacsorai bort egy keresztyén testvérünk adományozta. Isten Igéjével hirdetünk áldást az adakozónak: Mert Isten alkotása vagyunk, akiket Krisztus Jézusba jó cselekedetekre teremtett, amelyeket előre elkészített Isten, hogy azok szerint éljünk.

 

Varga Zente megkeresztelése alkalmából szülei, nagyszülei és keresztapja Isten dicsőségére 20.000 ft-ot adományoztak.

Varga Zente megkeresztelése alkalmából dédszülei Isten dicsőségére 3.000 ft-ot adományoztak.

A templomi virágokat is a keresztelő család adományozta.

Isten Igéjével hirdetünk áldást az adakozüknak: Mert ismeritek a mi Uruk Jézus Krisztus kegyelmét, hogy gazdag létére szegénnyé lett értetek, hogy ti az ő szegénysége által meggazdagodjatok.

 

Varga Sándor édesapja halálának 30. évfordulójára Isten dicsőségére 5.000 ft-ot adományozott. Isten minden sebeket bekötöző vigasztalását hirdetjük az emlékező testvérünknek: És Isten letöröl minden könnyet a szemükről, és halál sem lesz többé, sem gyás, sem jajkiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.

 

Házasulandók:

Takács Gábor József és Káplár Krisztina nőtlen fia, Roland eljegyezte Dani János és néhai Tóth Júlianna hajadon lányát, Martinát. Házasságkötésükre Isten áldását augusztus 10-én, szombaton (kb.) 17.30-kor fogják kérni itt a református templomban.