A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2019. október 6.

2019-10-08 09:29:48 / Barta Zsolt



Alkalmak:

 


Jövő vasárnap a megszokott időben, 10 órától tartunk istentiszteletet.

 

Szombaton este 18 órától istentiszteletet tartunk.

 

Hétfőn 16 órától a templom udvarára levélsöprésre hívjuk a Testvéreket.

 

A Pápára tervezett egész napos kirándulás dátumát áttettük november 16-ra. Indulás reggel 8 órakor, mert 9 órára várnak bennünket a Pannonia Reformata Múzeumban. Jelentkezni a Lelkészi Hivatalban lehet 3000 Ft előleggel.

 

Hosszú betegeskedés után, október 2-án, 87 éves korában elhunyt Szalai Ferencné. Temetése október 10-én, csütörtökön 1 órakor lesz a református temetőben.

 

 

 

Adakozók:

 

 

Az úrasztali virágot egy testvérünk adományozta.

Az úrvacsorai bort Takács László. adományozta.

Isten Igéjével kérünk áldást az adakozók életére: "Magasztalunk, Ó Isten, magasztalunk téged, mert közel van a neved azokhoz, akik hirdetik csodáidat."

 

Varga László lánya halálának 1. és édesapja halálának 30. évfordulójára emlékezve Isten dicsőségére adakozott. Germán Zsolt felesége Germán Zsoltné halálának 1. évfordulójára emlékezve Isten dicsőségére adakozott. Cserhátiné Varga Zsuzsanna testvére halálának 1. évfordulójára emlékezve Isten dicsőségére adakozott. Isten igéjével hirdetünk vigasztalást az emlékező családnak: "Jézus ekkor ezt mondta neki: Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is, él; és aki él, és hisz énbennem, az nem hal meg soha."

 

Varga Sándor, az ő fiai és családjuk elhunyt feleség és édesanya halálának 10. évfordulójára, valamint Varga Tünde halálának 1. évfordulójára Isten dicsőségére 23 000 forintot adományozott. Isten igéjével hirdetünk vigasztalást az emlékező családnak: "Mert nem hagysz engem a holtak hazájában, nem engeded, hogy híved leszálljon a sírba. Megismerteted velem az élet útját, teljes öröm van tenálad, örökké tart a gyönyörűség jobbodon."

 


Hosszú betegeskedés után október 2-án, 87 évesen elhunyt Szalai Ferencné. Temetése október 10-én, csütörtökön 1 órakor lesz a református temetőben.