A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2019. október 27.

2019-10-29 13:37:54 / Barta Zsolt





Alkalmak:



Ma délután egyházmegyei reformációs istentisztelet lesz Dorogon 15 órakkor. Az indulás 12.20-kor lesz a parókia elől.
Október 31-én este 18 órakkor istentisztelet lesz: áhítatot tart Marton Krisztián, ezután Dr. Barta Zsolt tart majd előadást.
November 1-én délután 16 órakor temetőkerti áhítatot tartunk Vigasztaló találkozások címmel.
November 2-án 18 órakkor bűnbánati istentisztelet lesz.
November 3-án, vasárnap újborra megterítjük az úrasztalát.
November 16-ra gyülekezeti kirándulás szervezünk Pápa. Jelentkezni 3000 Ft előleggel a Lelkészi Hivatalban. Igyekezzünk jelentkezni, hogy tudjuk, mekkora buszra lesz szükség.

 

 

Adakozók:

 

 

A templomi virágokat egy asszonytestvérünk adományozta.

Egy keresztyén férfi testvérünk és családja a gyülekezeti ház berendezésére 5000 Ft-ot adományozott.

Hartman Attila és családja, valamint Pál Irén a gyülekezeti terem berendezési tárgyaira 5000 Ft-ot adományozott.

Mogyorósi Vilmos valamint felesége, gyermekei és anyósa további 52.000 Ft adományt ajánlott fel a gyülekezeti terem bútorzatára. Ezeket az adományokat folyamatosan feljegyezzük és aki kéri, név szerint is kihirdetjük.

 

Isten Igéjével kérünk áldást minden jókedvű adakozók életére: „Szeret az Úr, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul.” JerSir 3,22

 

Egy keresztyén asszonytestvérünk házasságkötésük 25. évfordulója alkalmából Isten dicsőségére 5000 Ft-ot adományozott.

 

Isten Igéjével kérünk áldást az adakozó családjára: „Érezzétek és lássátok, hogy jó az Úr. Boldog az az ember, aki hozzá menekül.” Zsolt 34,9

 

 

Egyéb:

 

 

 

Az elmúlt héten hunyt el Kovács Imréné, szül. Nagy Angéla 81 éves korában. Kovács Imréné Rédén született, de Győrszentivánra ment férjhez. Temetése is Győrszentivánon lesz. Tegnap őrá harangoztunk, valamint most az istentisztelet után is az ő emlékére szólalnak meg a harangok. Hordozzuk imádságban a gyászoló családot.

 

Az épülő gyülekezetiterembe berendezési tárgyakat, bútorokat kell vennünk: székeket, konyhabútort, tűzhelyet, hűtőt, függönyöket. A kisterem berendezésének becsült összege: 1,5-2 millió forintra tehető. Az összeg összegyűjtése érdekében bútorjegyeket készítettünk, amik 2000, 5000, 10.000. és 20.000. forintos címletűek. Ezeknek a megvásárlásával lehet adakozni a bútorok megvásárlására. Aki szeretne vinni a családjának, vagy másoknak másoknak, az vihet belőle. Jelentkezni a Lelkészi Hivatalban lehet.