Tatai Református Egyházmegye

KOEN segédanyag nyári táborozáshoz

2017-05-12 11:06:14 / Nagy Attila

A KOEN alapítvány az elmúlt évekhez hasonlóan most is összeállította a (nyári) táborokhoz jól használható programját. Ennek a 2017.évre összeálíttott segédanyagnak a címe: „Hű ha!" (A hűséges Dániel és barátai)

VAKÁCIÓS BIBLIAHÉT PROGRAM DUNÁNTÚLI BEMUTATÓNAPJAI:

2017. MÁJUS 20. SZOMBAT 10 ÓRÁTÓL SZÉKESFEHÉRVÁRON

2017. MÁJUS 27. SZOMBAT 10 ÓRÁTÓL PÁPÁN

és KAPOSVÁRon a tanév utolsó lelkészértekezleti napján lesz.

A megvásárolható (szevezők számára is használható) tábori segédanyag a hűség témáját dolgozza fel Dániel és barátai, valamint a hűséges szolga példázata segítségével. Két korosztály számára készült (5-10 évesek; 11-14 évesek) a kreatív és jól adaptálható programcsomag. A felkészülés terhét a vezető válláról leveszi, tartalmazza az áhítatokat, bevezető történeteket (két puli kalandjai), a bibliai történet teljes feldolgozását. Az énekekhez kotta és hangzó anyag is van, minden napra van gyermekének, népdalzsoltár és dicséret is. Tartalmaz játék- és kézműves gyűjteményt, élménypedagógiai elemekkel és népi játékokkal színesített. A reformáció 500. évfordulójához kapcsolódva készült egy délutáni foglalkozásokhoz használható egyháztörténeti füzet is.

 

A programcsomag tartalmazza a vezetői kézikönyvet CD melléklettel, reformációi ötletfüzetet, társas- és memóriajátékot, kézműves alapanyagokat, plakátokat. Ára a korábbi évekhez hasonlóan 1.600 forint. A táborozó gyermekek színes munkafüzete darabonként 100 forintba kerül.

 

A megrendelt tábori anyagot bemutatónapokon lehet átvenni (esetleg postázzuk):

 

2017. MÁJUS 20. SZOMBAT 10 ÓRÁTÓL A SZÉKESFEHÉRVÁRI REFORMÁTUS GYÜLEKEZETI KÖZPONTBAN (Székesfehérvár, Széchenyi út 16. Parkolási lehetőség a Kálvin téren!)

 

2017. MÁJUS 27. SZOMBAT 10 ÓRÁTÓL A PÁPAI „IMMÁNUEL" REFORMÁTUS KÖZÖSSÉGI HÁZBAN (Pápa, Zimmermann u. 2.)

 

és KAPOSVÁRon a tanév utolsó lelkészértekezletén


Rendelését eljuttatható az alábbi elérhetőségek egyikére a számlázási név és cím megadásával:

 

Kutasiné Molnár Boglárka egyházkerületi katechetikai előadó

cucubogi@gmail.com

+36/30/339-22-61.

 

Reméljük, hasznos segítség lesz a gyülekezetekben a KOEN alapítvány idei anyaga!