Tatai Református Egyházmegye

Parakletos Könyvesház - hírlevele

2018-09-10 09:27:30 / Nagy Attila

AKCIÓ Őszi akció keretében 40% kedvezménnyel kínálunk társasjátékokat, gyerek és felnőtt könyveket is.

Új kiadványok:

Miklya Zsolt: KIRÁLYTÜKÖR

Hitoktatói ötlettár bibliai királytörténetek feldolgozásához
Új KateTéka segédkönyvünk, a Királytükör portréiban 12 ószövetségi királykarakter személyiségvonásai bontakoznak ki. A foglalkozásokban sok önismeretei, közösségi és társadalmi kérdés is előkerül, így elsősorban felsős, ifis, sőt akár felnőtt korosztály részére is ajánljuk. Nyomtatott és e-könyv formában is kapható.

Kukac történetei a tízparancsolatról

A jól ismert és sokak által kedvelt óvodás hittananyagunk most felújítva, új borítóval jelenik meg. Ovisok és elsősök hitoktatásához kiváló segédanyag munkalapokkal, ének, játék és feladatötletekkel.

 

 

AZ ÚR A TE GYÓGYÍTÓD!

14 féle igés könyvjelző, virág- és termésfotókkal, bátorító igékkel és imádságokkal. Az imádságokat a Református Énekeskönyv legismertebb énekeiből válogattuk.

 

 

ÁLDJÁTOK AZ URAT!

14 féle igés könyvjelző, hangszerek fotóival és Istent dicsőítő, örvendező igékkel. 

 

 

MELYIK TÖRTÉNETBŐL JÖTTEM?

Bibliai történetkereső, történetépítő játék
144 kártya 72 ószövetségi és 72 újszövetségi történethez. A játékkártyákon a történetek kulcsszavai három nehézségi szint szerint. Kitalálós, történetkereső, történetépítő és -mesélő, történetnyomozó játéklehetőségek.

 

 

ELŐKÉSZÜLETBEN

Úton útfélen kiegészítő

A sokak által régóta várt Úton útfélen kiegészítő társasjátékunk most kibővített változatban, új köntösben, nagyobb, kemény dobozban hamarosan újra megjelenik. A kiegészítőben három új helyszín teszi összetettebbé és változatosabbá a játékot: A piacon költőpénzt lehet szerezni az útra, a várban erőpontokat lehet gyűjteni a rablók ellen, a zsinagógában pedig bölcsességpontokat kap, aki a kvíz-kérdésre jól válaszol.

Várható megjelenés: november 2.

 

 

KATETÉKA HONLAP

kateteka.hu oldalon továbbra is hetente frissülő hitoktatói anyagokkal várjuk a hitoktatókat. Most induló új sorozatunk, a Hittan 4 az eddigi kiadványainkhoz hasonlóan bőséges faladat- és játékgyűjteményként funkcionál. Az órasorozat az élményszerű, felfedező tanulásra és a sokrétű intelligencia komplex fejlesztésére helyezi a hangsúlyt

 

 

ŐSZI KÖNYVVÁSÁRAINK

Az ősz folyamán számos rendezvényen lesz könyvasztalunk. Várunk mindenkit szeretettel (részletes program a honlapunkon)!
  • szeptember 13-án Berekfürdőn a Békési és Csongrádi Ref. Egyházmegye Csendeshetén.
  • szeptember 15-16-án, szombaton és vasárnap Szegeden a Tágas Tér Konferencián
  • szeptember 29-én, szombaton Szentesen a Békés-Bánáti Reformátusok Találkozóján
  • Október 6-án Nagymarosi Katolikus Ifjúsági Találkozón.
Aki valamelyik könyvvásárban szeretné átvenni a megrendelt könyveket, kérjük, hogy rendelését a vásár előtti munkanap délig juttassa el hozzánk!

 

 

VÁSÁRLÁS

Készülő kiadványainkat, könyvvásárainkat és egyéb programjainkat nyomon követhetihonlapunkon (www.parakletos.hu).

Érdemes ellátogatni a web-boltunkba (konyves.hu), ahol saját kiadványaink 20%, egyéb kiadók kiadványai 10-15% kedvezménnyel kaphatók.

Aki jobban szeret személyesen válogatni, azokat szeretettel várjuk könyvvásárainkban, mozgóboltunkban, illetve kiskunfélegyházi könyvesboltunkban, a Pacsirta u. 10. szám alatt. Hétfőtől péntekig 8-16 óra között, minden hónap első szombatján délelőtt 9-12 óra között tartunk nyitva.

 

 

Parakletos Könyvesház weboldala:www.parakletos.hu

 

Webbolt:www.konyves.hu

 

Hitoktatói tudástár: www.kateteka.hu