Tatai Református Egyházmegye

Egyházi Mobiltelefont használóknak

2019-10-03 11:21:30 / Nagy Attila

Új partner segíti a Magyarországi Református Egyházat mobiltelefon flottájának adminisztrációjában. A szerződéseket az egyház munkatársai az Egyházi Ügyfélszolgálati Központtal köthetik. A tarifák, csomagajánlatok a korábbiakhoz hasonlóan igen kedvezőek.

Tisztelettel tájékoztatom, hogy a korábbi, a Magyar Telekomnál elérhető református tarifacsomagot - a szolgáltató tájékoztatása szerint - kivezetik. A Magyar Telekom tájékoztatása szerint 950 hívószám van jelenleg Magyarországon, amely a régi tarifacsomagot használja.

Azt, hogy ez a 950 hívószám kit takar, lehetetlen egyértelműen beazonosítani. Ezen számok tulajdonosai ugyanakkor 2019.09.25-én SMS értesítést kaptak arról, hogy a kedvezményes csomagjuk megszűnik. Ezt követően 30 nap áll rendelkezésükre, hogy két lehetőség közül válasszanak:

 

- egyházi tisztségüket igazolva szerződést köthetnek a már említett, kedvezményes tarifájú csomagra az Egyházi Ügyfélszolgálati Központnál, vagy

 

- a flottából kilépve, szabadon választhatnak a magyarországi mobiltelefon-szolgáltatók lakossági ajánlatai közül.

 

Amennyiben kérdésük, kérésük van, kérem, vegyék fel a kapcsolatot az Egyházi Ügyfélszolgálati Központ munkatársaival az info@refomobil.hu e-mail címen.

 

Gér András

MRE, Zsinati Tanácsos