Tatai Református Egyházmegye

Nyilas Misi Pakk és Szeretetdoboz

2019-11-02 12:46:30 / Nagy Attila

Az elmúlt évekhez hasonlóan az egyházmegye Gyülekezeti is bekapcsolódhatnak a Magyar Ref. Szeretetszolgálat által szervezett  Szeretetdoboz és Nyilas Misi Pakk - ádventi ajándékozási akciókba. Ennek részleteiről az egyházmegyében belül Kovácsné Gombos Tímea lelkipásztortól lehet kapni.

Jót tenni jó! - halljuk, hirdetjük újra és újra. És tényleg. Hála Istennek advent idején többen veszik a bátorságot, hogy ennek a mondatnak az igazságát kipróbálják, aminek következtében évről évre több cipősdoboz-ajándék gyűlik össze. Hála Istennek a közvetlen környezetünkben, - nem csak a gyülekezetben, hanem annak perifériáján is - kevesebb a rászoruló, mint az összegyűlt ajándék.

Fontos cél lehet az ajándékok hatékony elosztásában, ha a dobozokat az Egyházmegye otthonaiba, gyülekezeteibe, kórház gyermek osztályára jutathuk el. Hatalmas misszió rejlik a szolgáló szeretetben.

 

Ezért a Magyar Ref. Szeretetszolgálat bokodi egyházmegyei képviseletének munkatársai arra kérik a gyülekzeteket, hogy térképezzék fel az adott települések rászorulóit, intézményeket.

Ha a település nevét, és az igényelt csomagok számát az egyházmegyei munkatársak megkapják, igyekeznek az itt helyben összegyűlt adományokból összeállítani és biztosítani az ajándékdobozt, hogy azt helyben kézbesíteni lehessen.

A Magyar Ref. Szeretetszolgálat egyházmegyei képviseletében

 

Kovácsné Gombos Tímea

lelkipásztor

30-823-77-00

 

 

Csatolt fájlban letölthető a Püspöki Hivatal körlevele az egyházközségek felé!

 

A szeretetdobozok igénylésének határideje: 2019. november 6.