Tatai Református Egyházmegye

Gondolatok egy családi piknik után

2020-09-24 16:05:42 / Nagy Attila

Hangozzék most - a megszokott felnőtt beszámolók helyett - a részvevő gyermekek közül néhány vélemény arról a gyülekezeti-családi szombat délutáni piknikről, mely a bokodi parókia újonnan épült gyülekezeti termében került megrendezésre 2020. szeptember 5-én: „Jó volt Bokodon a piknik mert sokan eljöttek és jól érezték magukat, mert az új gyülekezeti teremben voltunk, mert a felnőttek is játszottak. Megvan írva: „mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük." Volt miért hálát adni pl.: az új gyülekezeti teremért, hogy mindenki ottvolt, aki csak tehette..."

 

 

 

 

 

 

 

„A bokodi családi délután különleges élmény volt számomra. Jó volt megtapasztalni, hogy idősebbek-fiatalok, milyen jól érezték magukat közösen, akár egy nagy család. Isten nagy családjának tagjának lenni örömteli dolog, melyet jó volt ezen a délutánon is megtapasztalni. A sok közös játék, éneklés hangulata szép emlék marad számomra, és hiszem, hogy lesz folytatás is."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Bokodon fiatalok és idősebbek jöttek a családi piknikre, ahol sok játék és beszélgetési lehetőség várta a jelenlévőket. Egy kis játék után közösen összegyűltünk Isten igéje köré és bátorítást kaptunk, hogy merjünk úgy élni, mint Jézus egy-egy testrésze. Utána kötetlenül lehetet játszani egy kinti társasjátékot, vagy akár ügyességi játékot. Volt zsíroskenyér, illetve finomabbnál, finomabb sütik. Remélem minél több ilyen alkalomban lesz részünk."

 

a piknik résztvevői véleményét összegyűjtötte Kovácsné Gombos Tímea lelkipásztor