Tatai Református Egyházmegye

Megjelent az Igazság és Élet 2022/3 száma

2022-07-04 15:51:40 / Nagy Attila

Megjelent az Igazság és Élet 2022/3 száma, amely július-augusztus-szeptember hónapokra (a Szentháromság ünnepe utáni 3-tól a 15. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, böjti ifjúsági órához.

 

 

 

A kitekintés rovatban folytatódik Sógor Gyöngyi írása a Gyermekistentisztelet újragondolásáról. A könyvajánlóban Valdimir Jankélévitch „A megbocsátás - Az elévülhetetlen vétek" című munkájáról Sajtos Szilárd, Siba Balázs-Szabóné László Lilla-Lányi Gábor szerkesztette „Lelki éhség - Protestáns spiritualitás a 21. században" kötetéről Kovács Krisztián, valamint a Szabó Lajos által szerkesztett „Imádkozz velünk! Imádságok, történetek" gyűjteményéről Bodó Sára recenziói olvashatók.

 

Megrendelhető folyamatosan nyomatatott és online változatban (a korábbi számok is) a Tiszántúli Református Lelkésztovábbképző Intézet címén és honlapján (4026 Debrecen, Kálvin tér 16. - www.lelkesztovabbkepzo.hu), a tovabbk@drk.hu e-mail címen. Az aktuális szám megvásárolható továbbá a Kálvin Kiadónál, valamint a Debreceni „Karakter 1517" Református Könyvesboltban.