Tatai Református Egyházmegye

Ifivezető képzés

2023-01-24 12:27:54 / Nagy Attila

Az Ifjúságépítők hatodik alkalommal szervezik meg az IVK-t ifjúsági vezető képzés, amely kiváló lehetőség, hogy az ifivezetők és az ifivezetőkké válni vágyók hasznos információkra, új készségekre és valódi tapasztalatokra tehessenek szert. Az ifimunka minden résztvevőjének szeretnénk megfelelő szintű képzést nyújtani: mindegy, hogy valaki új a szolgálók között vagy már tapasztalt, kistelepülésen vagy nagyvárosban él, önkéntes vagy főállású munkatárs, talál magának programot.

A 2023-as Ifivezető Képzésnek ismét a budafoki Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium (1223 Budapest, Rákóczi út 17-21.) ad otthon 2023. március 17-19. között.

Az Ifivezető Képzésen minden évben olyan, gyakorlatban használható tudást adunk át a résztvevőknek, amelyeket azonnal tudnak alkalmazni a gyülekezeti életben. Idei témánk: „Egység - Egy test", hogy ezzel is emlékeztessünk mindenkit: különböző ajándékokkal, különböző területeken, de együtt, közösségben szolgáljuk Krisztust, és ebben a szolgálatban szükségünk van egymásra.

 

A programjaink ezt a témát járják majd körül, ez alkalommal is készülünk közös főelőadásokkal, majd 90 perces Műhelyekkel, személyes tapasztalatokat bemutató Storytellinggel, és 20 perces, inspiráló Sufni Talk előadásokkal, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a tapasztalatainak és érdeklődési körének megfelelőket.

 

A 2023-as Ifivezető Képzésnek ismét a budafoki Rózsakerti Demjén István Református Gimnázium ad otthont.

·     Helyszín: 1223 Budapest, Rákóczi út 17-21.

·     Időpont: 2023. március 17-19.

 

Bővebb információ és a jelentkezési felület a https://ifivezetokepz.es/ oldalon érhető el, de minden felmerülő kérdésre készséggel válaszolunk az ifivezetokepzes@gmail.com e-mail címen is.