Tatai Református Egyházmegye

Tartós hittankönyvek Kárpátaljára

2023-08-25 18:58:24 / Nagy Attila

A tanév közeledtével az egyházközségekben  sok tartós hittankönyv állhat rendelkezésre azon felül, ami a tanév során helyben felhasználásra kerülhet.

Az Oktatási Szoglálat ezügyben Zán-Fábián Sándor Püspök úrral egyeztetett. Kárpátalján, az ottani hitoktásban szívesen fogadják ezeket a "feleslegessé" vált tankönyveket.

 

Az MRE Oktatási Szolgálata kéri most a lelkipásztorokat, hitoktatókat  legyen kedvesek áttekinteni a saját Egyházközségükben lévő  tartós hittankönyveket.

 

Abban az esetben, ha szeretne és van lehetősége ehhez a gyűjtéshez  hozzájárulni, akkor legyen kedves 2023. szeptember 5-ig a "feleslegessé vált" de a kérésnek megfelelő tankönyveket- a legközelebbi- gyűjtőpontra elszállítani!
A gyűjtőpontokról a Magyar ReformátusSzeretetszolgálat munkatársai viszik tovább  a kárpátaljai gyerekek számára.


FONTOS kérés, hogy - jó minőségű, használható tankönyv legyen- 1-8. osztályos korosztálynak szóljon- NE KÍSÉRLETI tankönyv legyen!

 

A gyűjtésbe bekapcsolódni az alábbi linkre kattintva lehet:
https://docs.google.com/forms/d/1nQnv02kXozlA4U8wpJZ64v46mHLpNJqulgnpoIwhO0A/edit

Enélkül nem tudjuk a tankönyveket fogadni,szükséges ugyanis a tárolás és továbbszállítás miatt, hogy tudja minden gyűjtőpont mennyi tankönyvre számítson.

 

FONTOS, hogy a link mentéséhez gmail fiók használata szükséges, ennek hiányában hiába töltené ki a kérdőíveta rendszer nem fogja tudni elmenteni azt!
Ezen a linken találja a tankönyvek fedlapjait is befotózva, hogy ezzel is segíthessük Önt a kívánt tankönyvek kiválasztásában, beazonosításában.

 

Köszönjük szépen fáradozását és a szállítási időpont pontos betartását, ugyanis 2023. szeptember 5. után már NEM áll módunkban tovább gyűjteni a tankönyveket.

Mellékletben található a gyűjtőpontok címe, valamint a kontakt személyek elérhetősége.

 

Vasné Faragó Gabriella osztályvezető
MRE Oktatási Szolgálat Hittanoktatási Osztály

e-mail cím: oktatas.fenntartas@reformatus.hu