Tatai Református Egyházmegye

KERÜLETI ÉNEKKAR DUNÁNTÚLON

2023-08-28 19:51:11 / Nagy Attila

A Dunántúli Református Egyházkerület KERÜLETI ÉNEKKARÁBA hirdet felvételt! Szeretettel hívjuk és várjuk mindazon lelkipásztorok, kántorok, kórusvezetők, kórustagok, énekelni-szeretők jelentkezését, akik kottaolvasók és magabiztos, tiszta énekhanggal, rendelkeznek.

 

A jelentkezéseket a vpm.cantabile@gmail.com címre lehet küldeni 2023.szeptember 1-ig.

 

Az énekkar egyházkerületi alkalmakon és missziós munkában venne részt. A létszámtól függően kórusműveket és oratórikus műveket szeretnénk megtanulni és egyházi ünnepeken, alkalmakon szolgálni.

 

Természetesen ehhez szeretnénk hangszeres hátteret is biztosítani. Ezúton kérjük azon hangszeres, zenekari gyakorlattal is rendelkezők jelentkezését, akik ebben a munkában szívesen részt vennének.

 

A jelentkezésben kérjük írják meg: név, életkor, szólam (S,A,T,B) illetve hangszer, lakcím, e-mail elérhetőség, telefonszám, zenei végzettség-illetve hol énekel, játszik (tanul).

A próbákat előkészítendő gyakorláshoz kottát, hangzóanyag segítséget biztosítunk. A jelenléti próbákat a jelentkezéseknek megfelelően központibb helyszínekre tervezzük a távolságok miatt.

 

Az Egyházkerület az útiköltséghez támogatást nyújt.

 

A megalakult és reménység szerint felkészült énekkar bemutatkozó szolgálatát 2023. október 28-ra tervezzük az  Egyházkerületi Közgyűlés alkalmára Tatán.

 

"Erőm és énekem az Úr" Zsolt 118:18

 

A jelentkezéseket kérjük küldjék el a vpm.cantabile@gmail.com levelező címre 2023.szeptember 1-ig.

 

További információ Veres Györgyné Petrőcz Mária egyházkerületi énekügyi előadótól kapható a 30-386-8136-os tel. számon