A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentisztelet 2021. 06. 13.

2021-06-22 19:34:34 / Barta Zsolt

 

 

 

 

 

 

Alkalmak:

 


Legközelebb jövő vasárnap de. 10 órakor tartunk istentiszteletet, melyen Strifler Zoltánné Csöngedi Nikolett fogja az igehirdetés szolgálatát végezni.

 

Ezzel kapcsolatban hirdetem, hogy jövő héten június 14. és 20. között, hétfőtől vasárnapig szabadságon leszünk és el is utazunk. Amennyiben temetési szolgálatra lesz szükség ez idő alatt, Mogyorósi Vilmost keressék.

 

 


A mai istentisztelet visszahallgatható az alábbi linken:


istentisztelet 2021. 06. 13.

 

 

Adakozók:


Az úrasztali virágot a keresztelő család, a templomi virágokat pedig egy keresztyén asszonytestvérünk adományozta.

Isten áldása legyen a jókedvű adakozók életén: „Boldog ember az, aki az Úrba veti bizodalmát."

 

Lunk András megkeresztelése alkalmából szülei Isten dicsőségére adakoztak.

Isten áldó tenyerébe ajánljuk az egész család életét: „Legyetek erősek és bátor szívűek mind, akik az Úrban reménykedtek!"

 

 

Major Ferencné keresztfia, Mogyorósi Áron Noel konfirmálása alkalmából Isten dicsőségére adakozott.

Isten Igéjével hirdetünk áldást az adakozó életére: „Vesd az Úrra terhedet, és Ő gondot visel rád!"

 

 

 

Egyéb:

Az idei tanévben 63 gyermek részesült iskolai hitoktatásban. Ehhez adódik még az óvodás hittanosok száma, ami hétről hétre kb. 20 gyermek volt. Konfirmált: 12 fiatal.

 

Az idei tanévet is nehezítette a templomok időszakos bezárása, az személyes jelenléttel tartott istentiszteletek korlátozása, hiánya és a márciustól 2 hónapon át tartó digitális oktatás. Sem a konf. felkészítés, sem a hittanoktatás nem szünetelt ez idő alatt. Egyedül az óvodás hittan foglalkozásokat nem tudtuk megtartani. Ősszel 2 hónapig tartottunk gyermekistentiszteleteket és egy Báránykaklubot valamint októberben 22 fővel részt vettünk az egyházmegyei hittanos túrán a Dunakanyarban, amikor tejfehér ködben megmásztuk a Vaskapu hegyet.

 

A gyermekek karácsonyi szolgálatát videófelvételen tettük közzé, a nagypénteken szokásos Passióról pedig hangfelvételt készítettünk néhány fiatal közreműködésével.

 

Ezúton köszönöm meg minden segítő, legyen az középiskolás fiatal vagy felnőtt segítségét, aki részt vett ezekben a szolgálatokban!

 

Most pedig készülünk nyári táborainkra: július 7-8-9. Bringa tábor. Még van pár hely. És július 12-18. Bátorság tábor. Gyümölcs, zöldség felajánlásokat szívesen veszünk! Kérjük, hogy imádkozzanak ezekért és a gyermekekért!

 

 

A kijáratnál minden gyermek kap egy képes Bibliát a Kelet Európai Misszió adományaként!

 

Az Úr legyen a gyülekezet őríző pásztora!

Csatolt dokumentumok
Istentisztelet 2021.06. 13. ( 57.3 KB )
Hittanévzáró 2021 ( 29.0 KB )