Repülőtéri Gyereknap Úrhidán

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie itt

Lévay Anna

2010-07-26 - 23:13

Szeretettel köszöntöm Önöket!
Volna egy nagy kérésem, hogy ha lehetséges segítsenek abban, hogy hol kapható a lengőtenisz, mert szeretnék az unokáimnak vásárolni, de sajnos nem tudom, hogy kik forgalmazzák.
Kérem, hogy segítsenek.
Hálás köszönettel:
Lévay Károlyné

Refdunantul Adminisztrátor

2010-05-25 - 06:02

Isten iránti hálával adunk hírt a május 8-i gyereknapról. 10 településről közel 130 gyermek volt együtt. A nap nyitásaként, egy felnőttek által előadott színdarabot nézhettek meg a gyerekek: „A tenger kincse" címmel.  (Tófalvi Ágnes, Brownwood Klára, Csordás Péterné Mariann, Szencsenkó Iván és Domonkos László előadásában)

A teljes hír megtekintése

2012. február 06., hétfő,
Dorottya , Dóra napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 1511
Összesen 2009. június 2. óta : 1856428

Ige Mellett

(11) „Méltatlan vagyok…” (1Mózes 32,1-22)

Nagy dolog, a vesztes Lábán el tudja engedni a kiválasztott és győztes Jákóbot, és visszatér lakóhelyére. Jákób húsz éve nem találkozott Ézsauval, aki... tovább

Református közélet

Miért hagyják ott az egyházat a fiatalok?

Ezzel a címmel olvastam a közeli múltban egy cikket egy észak amerikai keresztyén honlapon. A cikk tulajdonképpen egy vázolt beszámoló egy kérdőíves felmérésről.  Én magam ... ... Tovább

REPOSZT

Berlin

Mit ihrem Debütalbum "Mit K" sind Kraftklub von null auf eins in die Charts eingestiegen. Jetzt werden ihre Songs über Langeweile und Verzweiflung wohl endgültig ...
... Tovább

Mai programok

Mai napra nincs esemény

Ha tud vagy netán szervez egy jó programot és megosztaná mással, kérjük kattintson erre a linkre! Hamarosan közzé tesszük. Köszönjük!

Dokumentumtár

Halált megvető vigasz

Formátum:.pdf
Méret: 87.6 KB

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

Nyakkendő nélkül extra

Formátum:.mp3,
Méret: 31.4 MB

REND 2010. Az El Mondo Café-ban Steinbach József püspökkel Bella Péter beszélgetett

Hanganyag letöltése